Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Informarea Camerei de Comerţ şi Industrie a României cu privire la seminarul de afaceri organizat în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Uzbekistan și European Profiles S.A.

A- A A+

Informarea Camerei de Comerţ şi Industrie a României cu privire la seminarul de afaceri organizat în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Uzbekistan și European Profiles S.A.

Camera de Comerţ şi Industrie a României supune atenției informarea cu privire la organizarea unui seminar de afaceri organizat in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie Uzbekistan si European Profiles S.A, in data de 31 mai 2016, in intervalul orar 10.00 – 15.30, la CCIR Business Center.

Seminarul va prezenta oportunitățile de afaceri pentru companiile românești pe piața din Uzbekistan și întreaga regiune, dar și programul finanțat de Uniunea Europeană – „Management Training Programe *MTP)” care își dorește să dezvolte resursa umană din Uzbekistan și sectorul IMM-urilor.

Evenimentul își dorește să vină în sprijinul reprezentanților mediului de afaceri din România interesați de piețele non-comunitare, în domenii precum: agricultură, industria alimentară, construcții, industria chimică, IT & C, farmaceutice.

Vă rugăm transmiteți răspunsul dumneavoastră până cel tărziu la data de 27 mai 2016, ora 14.00. Persoana de contact din cadrul CCIR pentru oferirea unor detalii suplimentare  dl. Petru Russu, Consilier Relatii Externe, mail: petru.russu@ccir.ro, tel 0374474358.

 

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56

alina.morait@ccir.ro
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro
www.ccir.ro

Related Posts with Thumbnails