Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Informarea Camerei de Comerţ şi Industrie a României cu privire la Seminarul de afaceri ,,Servicii de calitate pentru spitalele din România”

A- A A+

Informarea Camerei de Comerţ şi Industrie a României cu privire la Seminarul de afaceri ,,Servicii de calitate pentru spitalele din România”

 

Camera de Comerţ şi Industrie a României supune atenției informarea privind organizarea împreună cu Camera de Comerţ şi Industrie a României în Italia în data de 18 iulie 2016, începând cu ora 10.00 la sediul CCIR Busines Center a  Seminarului de afaceri – ,,Servicii de calitate pentru spitalele din România”

Participarea la eveniment este gratuită.

Reprezentanții celor mai importante firme care deservesc sistemul de sănătate publică din Italia vor prezenta soluții și servicii care au transformat și revoluționat sistemul italian în ultimele decenii, contribuind ca acestea să devină unul din cele mai avansate din Europa. În principal, de servicii din mentenanță a instrumentarului, echipamentelor și condițiilor igienico-sanitare.

 

 

Pentru mai multe detalii, persoana de contact din cadrul CCIR este doamna Elena Basescu, tel. 0374 474 360, e-mail: elena.basescu@ccir.ro.

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56

alina.morait@ccir.ro
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro
www.ccir.ro

Related Posts with Thumbnails