Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Informarea Camerei de Comerţ şi Industrie a României privind Forumul de afaceri – ,,International Production Capacity Cooperation Romania – China”

A- A A+

Informarea Camerei de Comerţ şi Industrie a României privind Forumul de afaceri – ,,International Production Capacity Cooperation Romania – China”

Camera de Comerţ şi Industrie a României supune atenției informarea cu privire la organizarea in data de 18 iulie 2016, incepand cu ora 15.00, la Amfiteatrul ,,Albastru”, sediul CCIR Business Center, a Forumului de afaceri – ,,International Production Capacity Cooperation Romania – China”, organizat in parteneriat cu Consiliul de Promovare al Cooperarii Sud – Sud (CPSSC) din China.

Participarea la Forum este gratuita, iar in cadrul acesteia vor fi organizate sesiuni B2B care sa se poata materialize in colaborari stabile si de lunga durata cu partenerii chinezi.

Va rog sa regasiti anexat invitatia de participare catre companii si fisa de inregistrare la forum.

 

Descărcatí aici: invitatia de participare catre companiiInvitatie companii si  Formular de ParticipareÁ

Persoana de contact din cadrul CCIR responsabila pentru acest eveniment este domnul Petru Russu, e-mail: petru.russu@ccir.ro , tel. 0374.474.358.

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56

alina.morait@ccir.ro
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro
www.ccir.ro

Related Posts with Thumbnails