Informații privind publicația INFOCAM Româno-Rusă


Informații privind publicația INFOCAM Româno-Rusă

Camera de Comert Bilaterala Romano-Rusa(CCBRR) in efortul sau continuu de promovare a firmelor romanesti pe spatiul Federatiei Ruse si tarilor CSI, editeaza publicatia INFOCAM RO-RU, in format electronic, lunara ( pentru spatiul CSI in limba rusa ), care se  difuzeaza la toate cele 165 de Camere de Comert teritoriale din Federatia Rusa, asociatii profesionale si patronale ruse, la 30 de CCI teritoriale in Ucraina, la Liga Industriasilor si Intreprinzatorilor din Ucraina(organizatie care reuneste toata industria ucraineana),  la CCI teritoriale in Belarus,  Kazahstan, Azerbaijan si din alte tari din spatiul ex-sovietic.

In cadrul acestui buletin un loc important il ocupa sectiunea care publica ofertele de afaceri ale fimelor romanesti. Deoarece buletinul se editeaza deja de aproape 7 ani, camere de comert din spatiul CSI il mediatizeaza in regiunile lor, il posteaza pe site-ul lor si primim din partea unor camere de comert liste cu potentiali parteneri pentru firme romanesti care si-au publicat ofertele, in vederea contactarii directe.Este singura publicatie care mediatizeaza oferta romaneasca in spatiul CSI.

Pentru mediatizarea ofertei de afaceri a firmelor in spatiul CSI, prin publicarea in buletinul de limba rusa INFOCAM RO-RU, din luna  FEBRUARIE  2016 va rugam sa completati formularul Profil Companie, 2016 FEBRUARIE Formular mediatizarea ofertei romanesti in limba rusa si sa il transmiteti la CCBRR, in atentia dnei Tatiana Tihon-secretar general, pe e-mail :sgccirr@gmail.com sau Katerina Ciaus,  e-mail :katerina.ciaus@gmail.com – redactor,  pana la data de 26.01.2016. De asemenea puteti sa transmiteti si imagini care sa insoteasca anuntul dvs.

In cazul in care nu aveti posibilitatea de a face oferta in rusa CCBRR va asigura traducerea la un tarif de 50 lei/1 pagina A4, 2000 caractere pe pagina.

Costul  de publicare a unui anunt este de 300 RON/o aparitie in buletin.

Se pot face si abonamente pentru publicarea anuntului pentru mai multe luni(3, 6, 12 luni) beneficiind de o reducere de 10% din tariful de 300 RON/1 aparitie.

Membrii Camerei de Comert Bilaterale  Romano-Rusa beneficiaza de o reducere de 50%.

Plata se face catre Asociatia Camera de Comert  Bilaterala Romano-Rusa, CUI 7005714, la BCR – Sucursala Lipscani, cont RO64RNCB0090000509050001.

Publicarea anuntului se va face dupa primirea formularului Profil Companie si a copiei dupa dispozitia de plata a costului mai sus mentionat, transmise pe adresa de e-mail : sgccirr@gmail.com

Speram ca initiativa noastra se va bucura de interesul dumneavoastra si va constitui un punct de pornire pentru stabilirea unor legaturi de afaceri profitabile cu parteneri din spatiul de limba rusa.

Descărcați aici: buletin luna IANUARIE 2016

Relatii suplimentare puteti obține: doamna Tatiana Tihon – Secretar General, e-mail:  sgccirr@gmail.com

 

Sursa:

CCIRRusa

Camera de Comert Bilaterala Romano-Rusă (CCBRR)

BUCURESTI ,Sector  1 , Str.  Victor Eftimiu nr 2 ,parter ,camera 62;

Tel: +4 021 313 56 50;  e-mail: sgccirr@gmail.com , website:  www.ccirr.ro