Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Întâlniri de afaceri trilaterale, la Bucureşti. Vezi cum poţi participa

A- A A+
Întâlniri de afaceri trilaterale, la Bucureşti. Vezi cum poţi participa

Cu sprijinul mai multor Camere de Comerţ din România, Clubul European al Oamenilor de Afaceri continuă o serie de evenimente menite să reunească diferite comunităţi de afaceri reprezentând investitori din mai multe ţări. Scopul acestor întâlniri identificării unor oportunităţi şi posibilităţi de colaborare.

Astfel, o asemenea reuniune va fi organizată miercuri, 30 mai, la iniţiativa Camerei de Comerţ Italiene pentru România, Camerei de Comerţ Americane în România şi Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Turci, având ca invitat de onoare Ucraina, reprezentată de consilierul comercial al Ambasadei. Manifestarea se va desfăşura începând cu ora 18, la hotelul Capital Plaza din Bucureşti, sala Ion Mincu.

Fiecare eveniment  de acest tip va fi numit generic trilaterală, întrucât există o a patra ţară  invitată să se prezinte.

“Organizaţii reprezentative pentru comunitatea de afaceri romanească vor constitui o constantă a acestor întâlniri. Suntem convinşi că acest ciclu de evenimente va ajuta la crearea unor noi legături, la promovarea unor noi colaborări care să sprijine firmele participante, indiferent de tara de provenienţa a capitalului, sa depaşească momentele dificile ale actualului context economic internaţional.

Cuvântul cheie este networking. Iar implicarea Camerelor de Comert este o garanţie.”, argumentează organizatorii.

Taxa de participare este de 200 RON/persoană. Pentru o mai bună promovare a firmelor participante oganizatorii oferă posibilitatea de a introduce materialul promotional, cre reprezintă societatea comercială, în mapa evenimentului ce va fi distribuită la toţi participanţii. Costul acestei serviciu este de 150 lei.

Firmele interesate să participe la acţiune vor trimite completat talonul de mai jos la adresa de e-mail mary.lodroman@gmail.com, până la data de 25 mai.

Impreuna – putem mai mult

Miercuri 30 Mai 2012, orele 19,00, Hotel Capital Plaza, sala Ion Mincu

Nume/Prenume participant
Functia in societate:
Societatea:
Site:
E-mail:
Fax:
Telefon:
Adresa societatii :

Domeniu de activitate:………………….

Interes pentru intalniri:……………….

Plata va fi efectuata:

– prin transfer bancar

– in numerar la fata locului

Related Posts with Thumbnails