Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

„International Scientific & Expert Meeting of Gas Professionals”, Opatija, Croația

A- A A+

„International Scientific & Expert Meeting of Gas Professionals”, Opatija, Croația

Ambasada României în Republica Croația are onoarea să vă informeze, despre organizarea, în perioada 8-10 mai 2019, ediției a 34-a a evenimentului intitulat „International Scientific & Expert Meeting of Gas Professionals”, în Grand Hotel Adriatic, localitatea Opatija, Croația.

Organizatorii evenimentului, considerat cel mai mare simpozion științific și profesional al experților domeniului gazelor din Europa Centrală și de Sud-Est, sunt Croatian Gas Centre Ltd. și Croatian Gas Association.

La conferință și expoziția echipamentelor și tehnologiilor industriei gazelor, sunt așteptați în jur de 600 de experți și manageri de la aproximativ 240 de companii, organizații și instituții din industria gazelor, din Croația și peste 20 de alte țări.

Informații privind modalitatea de înregistrare și taxele de participare, respectiv, de închiriere ale spațiilor expoziționale se găsesc, împreună cu programul evenimentului (atașat), pe pagina de internet https://susret.hsup.hr/en/.

Persoana de contact din partea organizatorului: Anita Dubravica Baricevic, Croatian Gas Centre Ltd, e-mail: Anita.DubravicaBaricevic@hsup.hr, telefon: +385 1 6189 590, fax: +385 1 4636 735, str. Heinzelova nr. 9, 10000 Zagreb, Croația.

Sursa:

Embassy of Romania to the Republic of Croatia

Mlinarska cesta 43

10000 Zagreb, Croatia

Related Posts with Thumbnails