Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Intesa Sanpaolo în România a înregistrat pierderi de 17 mil. euro în primele nouă luni

A- A A+
Intesa Sanpaolo în România a înregistrat pierderi de 17 mil. euro în primele nouă luni

Intesa Sanpaolo în România a înregistrat, în primele nouă luni din 2011, o pierdere de 17 milioane de euro, iar veniturile operaţionale au scăzut cu 6,5%, la 35 milioane euro.,se arată într-un raport al grupului

În primele nouă luni din 2011, pierderea înainte de plata taxelor a fost de 20 de milioane de euro, în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când a fost de 4 milioane euro.

Venitul operaţional al Intesa Sanpaolo în România a fost în primele nouă luni din 2011 de 35 milioane de euro, în scădere cu 6,5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. De asemenea, costurile operaţionale au fost de 27 milioane euro, cu 12,1% mai mici faţă de perioada ianuarie-septembrie din 2010.

Activele totale ale Intesa Sanpaolo în România au fost de 1,2 miliarde de euro după primele nouă luni din 2011, reprezentând 0,2% din totalul activelor grupului. Depozitele clienţilor în primele trei trimestre din 2011 au fost de 0,5 miliarde de euro, în timp ce volumul creditelor acordate au fost de 0,8 miliarde de euro.

Grupului Intesa Sanpaolo deţine în România Intesa Sanpaolo Bank România şi Banca CR Firenze România.I ntesa Sanpaolo este lider pe piaţa bancarp italiană, operează în peste 40 de ţări şi are o prezenţă semnificativă atât în Centrul şi Estul Europei, cât şi în zona mediteraneeană.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails