Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

INVESTIȚI ÎN INFRASTRUCTURA BRAZILIEI – EDIȚIA RUTIERĂ

A- A A+

INVESTIȚI ÎN INFRASTRUCTURA BRAZILIEI – EDIȚIA RUTIERĂ

Sectorul de Promovare Comercială și a Investițiilor din cadrul Ambasadei Republicii Federative a Braziliei la București anunta evenimentul în format virtual „Investiți în infrastructura Braziliei – Ediția rutieră”, organizat de către Apex-Brasil, ce va avea loc pe data de 22 iunie 2021. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Ministerul Economiei și Ministerul Afacerilor Externe din Brazilia.

Această ediție este dedicată investițiilor în autostrăzi, ce face parte din seria evenimentelor „Invest in Brasil”. În ultimii ani, concesiunile din sectorul autostrăzilor din Brazilia au evoluat semnificativ în raport cu termenii avizului public și, de asemenea, în ceea ce privește gestionarea riscurilor cererii, astfel au fost atrași actori internaționali în sector. Programul de concesiune pentru acest an include reînnoirea concesiunii pentru autostrada Presidente Dutra, care leagă São Paulo de Rio de Janeiro, una dintre cele mai aglomerate rute rutiere din țară.

Informații suplimentare despre acest eveniment pot fi găsite pe următorul link: https://brazilbusinessmatch.mbmapp.com/event/investinbrasilinfrastructure.

Sursa:

Ambasada Republicii Federative a Braziliei 

Sectorul de Promovare Comercială și a Investițiilor

Related Posts with Thumbnails