Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitația Asociației „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV la Curs “Elaborarea strategiei de dezvoltare locală

A- A A+

Invitația Asociației „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV  la Curs “Elaborarea strategiei de dezvoltare locală”

Asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV va invita sa participati la cursul “Elaborarea strategiei de dezvoltare locala”. 

Cursul isi propune dobandirea de cunostinte teoretice si dezvoltarea abilitatilor necesare in elaborarea strategiilor de dezvoltare locala in domeniul serviciilor sociale.

Vor fi parcurse toate etapele de realizare ale unei strategii, incepand de la analiza situatiei actuale, stabilirea de obiective şi prioritati, a unui plan de actiune, inclusiv aspecte privind implementarea, monitorizarea si evaluarea acesteia.

De asemenea vor fi prezentate metodologii si instrumente de analiza (chestionare, interviuri, focus-grupuri, analiza de documente etc.) care sa ajute la intelegerea, diagnosticarea si prezentarea cat mai clara a situatiei actuale, clasificarea si structurarea principalelor probleme intalnite, formularea alternativelor si stabilirea criteriilor semnificative pentru luarea deciziilor astfel incat strategiile sa fie relevante, eficiente, eficace, sustenabile si sa aiba impact pe termen mediu si lung.

Vor fi realizate multe exercitii si vor fi prezentate studii de caz care vor facilita punerea in practica a aspectelor prezentate in cadrul cursului.

Cursul este programat pe durata a 6 zile, in perioada 18-20 ianuarie si 8-10 februarie 2017, in Cluj-Napoca, in incinta hotelului Univers T (https://universt.ro/).

Detalii despre temele abordate, tarif si inscriere sunt disponibile pe pagina de web a PROIS-NV – AICI.

Descărcati aici: prezentare_si_formular_inscriere_curs_strategii

Pentru detalii si informatii, va rugam sa contactati Secretariatul PROIS-NV.
Silviu ISPAS | Director executiv
Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala
Secretariatul PROIS-NV
www.prois-nv.rohttps://www.facebook.com/PROISNV

Sursa:

PACTUL REGIONAL  PENTRU OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA NORD-VEST

Related Posts with Thumbnails