Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitația Asociației „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV la deschiderea oficială a Târgului de Economie Socială „Clujul Inclusiv”

A- A A+

Invitația Asociației „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV la deschiderea oficială a Târgului de Economie Socială „Clujul Inclusiv”

Asociațiea „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare și Incluziune Socială” PROIS-NV  vă  la deschiderea oficiala a Targului de Economie Sociala „Clujul Inclusiv” – editia a 3-a care va avea loc MAINE, 30 septembrie 2016 de la ora 12:00 in sala Reduta a Muzeului Etnografic al Transilvaniei (str. Memorandumului nr. 21, Cluj-Napoca).

Targul de Economie Sociala „Clujul Inclusiv” se va desfasura in perioada 30 septembrie – 1 octombrie 2016, in fiecare zi intre orele 10.00 și 18.00.

Reprezentantii a peste 20 de organizatii non-guvernamentale, institutii sau societati economice isi vor expune si comercializa produsele proprii. Este o ocazie unica sa cunoasteti activitatea acestora, dar si sa cumparati produse hand-made realizate de persoane apartinand grupurilor vulnerabile din Romania.

Cumparand produsele expozantilor veti ajuta copii, tineri si familii apartinand grupurilor vulnerabile sa depaseasca dificultatile prin care trec si veti sprijini dezvoltarea organizatiilor care le ofera sprijin. Veniturile din vanzarea produselor sunt directionate catre cheltuielile din organizatiile expozante si reprezinta o sursa de venit pentru beneficiarii acestora.

Proiectul este realizat şi susţinut de Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare şi Incluziune Socială în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca.

Dand share sau like la articolul de promovare de pe pagina noastra de Facebook – AICI – puteti facilita diseminarea informatiei

Pentru detalii si informatii, va rugam sa contactati Secretariatul PROIS-NV.
Silviu ISPAS | Director executiv
Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala
Secretariatul PROIS-NV
www.prois-nv.rohttps://www.facebook.com/PROISNV

 

Sursa:

PACTUL REGIONAL  PENTRU OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA NORD-VEST

Related Posts with Thumbnails