Invitația Camerei de Comert si Industrie a României la Conferinta cu tema „Modificări ale Codului muncii și aspecte practice de HR”


Invitația Camerei de Comert si Industrie a României la Conferinta cu tema „Modificări ale Codului muncii și aspecte practice de HR”

Camera de Comert si Industrie a României in parteneriat cu Juridice.ro va invita sa participati la conferinta cu tema “Modificari ale Codului muncii si aspecte practice de HR” organizata de Casa de Avocatura Lupu & Partners la Hotel Novotel, Bucuresti, Sala Paris, in data de 28 octombrie 2015, inceand cu ora 08.30.

Conferinta va fi moderata de av. Dr. Andrei Savescu si prof. univ. dr. av. Magda Volonciu si va aborda subiecte referitoare la ultimele informatii si modificari legislative importante ale Codului muncii.

Descărcați aici invitatia pentru firme si formularul de participare:  Invitatie companii_Modificari ale Codului muncii si aspecte practice de HR

Formular de participare_Modificari ale Codului Muncii si aspecte practice de HR

Persoana de contact din cadrul Camerei Nationale este Doamna Daniela Paul, Sef Birou Organizare Evenimente, Departamentul Relatii cu Membri, telefon: 021.319.00.88; fax: 021.311.21.10; e-mail: daniela.paul@ccir.ro.

Data limita pentru inscrieri si plata tarifului de participare este 26 octombrie 2015.

 

Sursa:

Biroul Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

Camera de Comert si Industrie a României

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 10
Fax: 021 319 01 50
www.ccir.ro