Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitatia Camerei de Comerţ şi Industrie a României la Conferinta ,,Implicatiile modificarilor legislative din domeniul fiscal pentru agentii economici din sectorul turistic si industria hoteliera”

A- A A+

Invitatia Camerei de Comerţ şi Industrie a României la Conferinta ,,Implicatiile modificarilor legislative din domeniul fiscal pentru agentii economici din sectorul turistic si industria hoteliera”

Camera de Comerţ şi Industrie a României supune atenției invitatia cu privire la organizarea Conferintei cu tema ,,Implicatiile modificarilor legislative din domeniul fiscal pentru agentii economici din sectorul turistic si industria hoteliera”, cu prilejul Targului de Turism al Romaniei care se desfasoara la Centrul Expozitional Romexpo.

Conferinta are loc maine, 25 februarie 2016, incepand cu ora 12.00, in sala Balcescu, Pavilion C6, din cadrul Centrului Expozitional Romexpo, dupa deschiderea oficiala a Targului de Turism al Romaniei.

Descărcați aici:, invitatia pentru companii Invitatie CCIR_Companii, cat si formularul de participare Formular de participare.

Persoanele desemnate din cadrul CCIR pentru orice informatii suplimentare legate de acest eveniment sunt: dra.Cristina Ionescu, Director Directia Strategii, Politici si Programe, email: cristina.ionescu@ccir.ro , tel: 021.319.01.00, si dl. Narcis Pirnau, Consilier, Biroul Strategii si Politici, email: narcis.pirnau@ccir.ro , tel: 0374.474.378.

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56

alina.morait@ccir.ro
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro
www.ccir.ro

Related Posts with Thumbnails