Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

INVITAȚIE – Agricultură de precizie româno-ungară – 10 noiembrie 2023_Cluj-Napoca

A- A A+

Consulatul General al Ungariei la Cluj-Napoca în parteneriat cu Asociația Pro Agricultura organizează în data de 10 noiembrie 2023 un eveniment profesional dedicat tendințelor din agricultura de precizie și digitală româno-ungară, silvicultură, managementul apei și tehnologia dronelor la Cluj-Napoca.

Evenimentul își propune să ofere o perspectivă asupra situației actuale a agriculturii digitale și de precizie, soluțiilor, tendințelor, posibilităților de finanțare (PNS) și direcțiilor care funcționează deja și sunt dovedite în agricultura română și maghiară, cu prezentarea de bune practici din cele două țări. Evenimentul este menit să prezinte aplicarea soluțiilor digitale și de precizie, soluțiilor de îmbunătățire a eficienței și a instrumentelor de luare a deciziilor bazate pe date.

Scopul evenimentului este de a oferi profesioniștilor din cele două țări informații actuale referitoare la domeniile prezentate, de a iniția un dialog între profesioniștii maghiari și români, de a prezenta noi tehnologii, de a sprijini noi parteneriate și de a consolida în continuare relațiile de afaceri bilaterale.

Evenimentul se va desfășura în limbile maghiară și română, cu traducere simultană.

Participarea la eveniment este gratuită, dar înregistrarea este obligatorie! Vă puteți înscrie completând următorul formular: https://bit.ly/3QwrttO

Programul și alte informații legate de eveniment găsiți pe site-ul: https://rohuforum.webnode.hu

Sursa:

Consulatul General al Ungariei

400113 Cluj-Napoca

Piața Unirii nr. 23 E-mail: trade.kol@mfa.gov.hu

Related Posts with Thumbnails