Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

INVITAȚIE CONFERINȚĂ DE PRESĂ Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

A- A A+

INVITAȚIE CONFERINȚĂ DE PRESĂ Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

INVITAȚIE CONFERINȚĂ DE PRESĂ

 Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj are deosebita plăcere de a vă invita să participați la o conferință de presă care va avea loc în data de 14 iulie 2022, începând cu ora 12:00, în zona Terminalului Sosiri.

Principalele teme care vor fi prezentate în cadrul conferinței sunt:

  • Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este primul aeroport din România și printre primele din Europa, unde pasagerii nu mai trebuie să scoată lichidele și aparatele electronice din bagajul de mână pentru controlul de securitate;
    • Prezentarea proiectelor implementate și a celor în curs de implementare pe Aeroportul Internațional Cluj finanțate din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare;
  • Prezentarea echipamentelor de ultimă generație pentru situații de urgență, achiziționate de Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj cu fonduri nerambursabile.

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa dumneavoastră la conferința de presă, prin email la adresa: relatii_publice@airportcluj.ro, până miercuri 13 iulie 2022 și să specificați numele participanților, instituţia reprezentată şi numărul de telefon. 

****

Prin transmiterea confirmării cu toate datele anterior menţionate vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal. Precizăm că datele cu caracter personal din emailul dumneavoastră de confirmare a participării vor fi procesate în conformitate cu nota de informare publicată pe pagina oficială de internet a aeroportului: https://it.aiaic.ro/gdpr/, fără a fi transmise unor terți.  

Biroul Relații Publice

Sursa:

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

Str. Traian Vuia nr. 149-151, Cod Postal 400397

Tel:+40.264.307.500 – int.171
relatii_publice@airportcluj.ro
www.airportcluj.ro

FacebookTwitterRelated Posts with Thumbnails