Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

INVITAȚIE CONFERINȚĂ DE PRESĂ Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

A- A A+

INVITAȚIE CONFERINȚĂ DE PRESĂ Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

INVITAȚIE CONFERINȚĂ DE PRESĂ

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj împreună cu Consiliul Județean Cluj vă invită să participați la o conferință de presă care va avea loc în data de 19 ianuarie 2023, începând cu ora 12:00, la Salonul V.I.P. din Terminalului Sosiri, organizată cu ocazia demarării proiectului realizat din fonduri europene „Creșterea siguranței și securității pasagerilor pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj – Asigurarea securității pasagerilor pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj”.

Valoare totală a proiectului este de 35.992.492,22 lei din care 98% este asigurată de Uniunea Europeană și Bugetul de Stat, iar 2% reprezintă contribuția Aeroportului Internațional Cluj.

Principalele subiecte care vor fi prezentate în cadrul conferinței sunt:

  • beneficiile implementării proiectului „Creșterea siguranței și securității pasagerilor pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj – Asigurarea securității pasagerilor pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj”, proiect cofinanțat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională prin Programul Operațioanal Infrastructură Mare 2014-2020.
  • planurile de dezvoltare ale Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj pentru anul 2023.
  • evoluția traficului de pasageri.

În speranța că veți da curs invitației noastre, vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră la adresa de e-mail: relatii_publice@airportcluj.ro, până în data de 17 ianuarie 2023 și să specificați numele participanților, instituţia reprezentată şi numărul de telefon. 

****

Prin transmiterea confirmării cu toate datele anterior menţionate vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal. Precizăm că datele cu caracter personal din email-ul dumneavoastră de confirmare a participării vor fi procesate în conformitate cu nota de informare publicată pe pagina oficială de internet a aeroportului: https://www.airportcluj.ro/protectia-datelor-cu-caracter-personal-gdpr/, fără a fi transmise unor terți.  

Biroul de presă

___________________________________________

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj

Tel:+40.264.307.500 - int.171
Fax:+40.264.416.712
relatii_publice@airportcluj.ro
www.airportcluj.ro

 Str. Traian Vuia nr. 149-151,RO-400397
 Tel:+40.264.307.500 Fax:+40.264.416.712

Related Posts with Thumbnails