Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

INVITATIE conferința Energia și schimbările climatice în contextul geopolitic actual

A- A A+

INVITATIE conferința Energia și schimbările climatice în contextul geopolitic actual

Camera de Comerț și Industrie a României vă invita luni, 4 iulie 2022, începând cu ora 15:30, la conferința cu tema „Energia și schimbările climatice în contextul geopolitic actual”, organizată de Institutul pentru Libertate și Democrație, în parteneriat cu Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate. 

Evenimentul va fi onorat de prezența unei personalități recunoscute la nivel internațional în domeniul schimbărilor climatice și dezvoltării durabile, dr. Hakima El Haité, președinta Internaționalei Liberale. 

Perspectiva europeană, complexă și extinsă, va fi prezentată de cel de-al doilea invitat special, dl Cristian Bușoi, membru al Parlamentului European, Preşedinte al Comisiei pentru Industrie, Cercetare şi Energie. 

Preocuparea pentru găsirea celor mai adecvate soluții ca răspuns la consecințele economico-sociale ale schimbărilor climatice a adus în prim-plan nevoia de identificare a unor noi soluții de energie regenerabilă. Concomitent, presiunea dezvoltării, bazată pe creșterea consumului, a declanșat o veritabilă spirală a crizei de resurse. Pe acest fond, războiul din Ucraina a venit să amplifice criza energetică, declanșată deja la finele anului trecut. 

 În acest context, conferința își propune să ofere o perspectivă națională, regională și internațională care vizează identificarea posibilelor răspunsuri în fața acestor noi provocări. 

Evenimentul ce va avea loc în Amfiteatrul Albastru al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, bdul. Octavian Goga nr. 2. 

În vederea facilitarii accesului la conferință, vă rugăm să  confirmați în prealabil intenția dvs de participare. Pentru orice informații suplimentare- e-mail – la adresa office@ild.org.ro. şi la numărul de telefon 0733491230

Cu stima,

Camera de Comerț și Industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania


CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,

sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro

Related Posts with Thumbnails