Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitatie de participare Danube Region Business Forum – Viena – 1-2 octombrie 2015

A- A A+

Invitatie de participare Danube Region Business Forum – Viena – 1-2 octombrie 2015

Biroul de Promovare Comercial-Economică din cadrul Ambasadei României în Austria vă informează că în perioada 1-2 Octombrie 2015 Camera Economică Federală a Austriei (WKÖ) va organiza la Viena, la sediul central,  forumul economic cu participare internaţională “Danube Region Business Forum 2015”, aflat anul acesta la cea de a V-a ediţie.

Scopul principal al forumului este acela de a face cunoscut stadiul strategiei europene de dezvoltare a regiunii Dunării şi de facilitare a cooperării statelor riverane, atât prin stimularea relaţiilor comerciale dintre companiile sectorului privat, în special categoria IMM, precum şi a celor din sectorul public şi administraţie. Factori de decizie din ţări ale Regiunii Dunării vor fi prezenţi la eveniment, precum şi invitaţi din China, Thailanda, Vietnam, India, Turcia, Rusia, Grecia, Egipt, Iran, Tunisia, Maroc, Algeria, Africa de Sud.

Tema centrală de discuţii a acestui an va fi reprezentată de: “Proiectarea lanţurilor de aprovizionare – Logistică şi Transport”.

Subiectele care vor fi abordate ȋn discuţii se concentrează ȋn jurul problematicilor:

  • Mobilitate şi Infrastructură – Colaborarea Naval/Feroviar/Rutier ;
  • Conectivitate şi Multimodalitate – Linii comerciale alternative;
  • Proiectarea Liniilor de Aprovizionare şi Pieţele de Desfacere – Industriile bazate pe subansamble – Industria Automotive;
  • Proiectarea Liniilor de Aprovizionare şi Pieţele de Desfacere – Industria Alimentară/Soia/Biotehnologii;
  • Proiectarea Liniilor de Aprovizionare şi Achiziţiile – Baza de Aprovizionare pentru Macro Regiunea Dunării ;
  • Funcţionalităţi Încrucişate, Sisteme şi alte Capabilităţi.

Alături de această temă centrală, va fi abordată ȋn discuţii şi tematica “Finanţărilor din fonduri UE la nivelul Regiunii Dunării”.

Limba de lucru în cadrul forumului va fi limba engleză.

Pentru ziua de 2 octombrie 2015 sunt prevăzute mai multe « workshop-uri de ţară » pentru informarea participanţilor cu privire la oportunităţile de afaceri oferite de aceste ţări.

Participarea la forum este gratuită. Cei interesaţi de participare este obligatoriu să se înregistreze, în prealabil, on-line la adresa http://danuberegionbusinessforum.com. Grupurile ţintă vizate de organizatori sunt: reprezentanţii organismelor de stat şi asociaţiilor profesionale cu rol în elaborarea politicilor la nivelul statelor din regiune, reprezentanţi ai sectorului de cercetare şi inovare, companii mici şi mijlocii care activează ȋn regiune ȋn diferite sectoare de activitate, precum şi specialişti ȋn educaţie şi resurse umane.

Companiile participante vor putea stabili întâlniri de tip business-to business (B2B) cu ceilalţi participanţi pe tot parcursul zilei de 1 octombrie 2015, într-o zonă special amenajată de către organizatori. De asemenea, există posibilitatea participării ȋn calitate de Expozant/Sponsor ȋn condiţiile impuse de organizatori.

Aici se găseşte programul manifestării: DRBF2015_program

De asemenea, la adresa web specificată anterior găsiţi mai multe informaţii despre acest eveniment.

Sursa:

Ambasada României la Viena

Biroul de Promovare Comercial-Economică

Prinz-Eugen Strasse 60

1040 Wien

Phone: 0043-1-503.89.41

Fax: 0043.1.504.14.62

E-mail: cristina.mitea@ambrom.at

Related Posts with Thumbnails