Invitație de participare la lansarea serviciului de rating Risc Partener


Invitație de participare la lansarea serviciului de rating Risc Partener

Camera de Comert si Industrie a României are placerea de a va invita la lansarea noului serviciu de rating pentru companii, Risc Partener, eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei in data de 03 decembrie 2015, la Amfiteatrul Albastru, CCIR Business Center.

Certificatul Risc Partener va fi disponibil prin reteaua Camerelor de Comert si Industrie din Romania, documentul fiind un instrument esential pentru informarea solicitantului cu privire la stabilitatea unei companii sau a riscului de insolventa la care aceasta este expusa.

Produsul imbraca forma unui certificate de tip semafor si este bazat pe o scara valorica de notare a companiilor pentru care se face interogarea, de la 1 la 10.

Va transmitem anexat invitatia oficiala insotita de programul de desfasurare al evenimentului, invitatia pentru companii si formularul de participare.

Descărcați aici: Invitatie eveniment lansare serviciu Risc Partener,

Program desfasurare eveniment de lansare servicu Risc Partener final

Formular participare Risc Partener

Pentru confirmarea participarii dvs. la lansarea oficiala a produsului si pentru orice alte informatii suplimentare pe care le considerati necesare, va rugam sa va adresati domnului Stefan Voinea, consilier proiecte, Departamentul Analiza, Politici si Afaceri Publice din cadrul CCIR. Date de contact: telefon: 0374.474.409 / 1764.233.280; e-mail: stefan.voinea@ccir.ro.

 

Sursa:

Biroul Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

Camera de Comert si Industrie a României

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 10
Fax: 021 319 01 50
www.ccir.ro