INVITAȚIE DE PRESĂ


NEW HORIZONS  FOR UK – ROMANIA TRADE AND INVESTMENT

Joi, 27 aprilie 2022, 

Grand Hotel București

INVITAȚIE DE PRESĂ

Comerțul total cu bunuri și servicii (exporturi plus importuri) între Regatul Unit și România a fost de 8,7 miliarde de lire sterline în cele patru trimestre până la sfârșitul trimestrului III din anul 2022, o creștere de 47,9% sau 2,8 miliarde de lire sterline.

Camera de Comerț Româno-Britanică (BRCC) are plăcerea să vă invite Joi, 27 aprilie 2022, între orele 09:00 – 16:00, la a III-a ediție a Forumului New Horizons for UK – Romania Trade and Investment, care se va desfășura la Grand Hotel Bucharest. În cadrul evenimentului, investitori, antreprenori și alți lideri de afaceri din ambele piețe vor împărtăși cunoștințele, strategiile și cele mai bune practici din domeniul lor de activitate. 

Printre cei care vor dezbate teme de interes privind evoluția mediului de business româno-britanic se numără vorbitori atât din sectorul public, cât și din mediul privat, precum: Csilla Hegedüs, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Investițiilor și Fondurilor Europene, Mihai Precup, Secretar de Stat în cadrul Ministerului de Finanțe, Oana-Marciana Ozmen, Secretar – Comisia pentru industrii si servicii (Parlamentul Romaniei – Camera Deputatilor), Iulian Sorescu, Partner & State Aid Expert, Noerr și mulți alții. 

BRCC este o organizație independentă înființată în 1998, cu birouri în Londra și București. Aceasta are ca misiune dezvoltarea de afaceri și generarea de oportunități de investiții pentru companiile din Marea Britanie interesate să urmărească oportunități în România și pentru companiile românești care doresc să dezvolte relații de afaceri cu companiile britanice.

Agenda evenimentului și detalii despre vorbitorii din cadrul evenimentului pot fi accesate aici. Invitația de presă și fotografii pot fi accesate aici. Vă rugăm să confirmaţi participarea la conferință până pe data de 27 aprilie, ora 18:00, la telefon +40 746 900 717 , sau e-mail gabriel@tudorcommunications.com

Sursa:

2value

Strada Transilvaniei 163 Et 2 3

Buzau 120012

e-mail: suport@2value.ro