Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitatie Dezbatere Economie Circulară, Cluj-Napoca, 21 Noiembrie 2017

A- A A+

 Invitatie Dezbatere Economie Circulară, Cluj-Napoca, 21 Noiembrie 2017

Propunându-și să realizeze o economie circulară până în anul 2050, Olanda a devenit țara europeană cea mai activă și ambițioasă în implementarea pachetului de acțiuni privind economia circulară, adoptat anul trecut de către Comisia Europeană, în timpul președinției olandeze a Consiliului European.

Economia circulară oferă răspuns celei mai presante probleme a secolului 21: utilizarea (și reutilizarea) materiilor prime în modul cel mai eficient cu putință – în scopul asigurării hranei și bunurilor necesare unui trai decent pentru populație, fără a afecta mediul și a epuiza resursele naturale ale planetei.

Pentru a inspira și a se inspira în materie de activităti specifice economiei circulare, cu precădere în domeniul agro-alimentar și al apei, Ambasada Olandei la București organizează in perioada 21-24 noiembrie 2017 o caravană  de evenimente inspiraționale dedicate acestui sector. Evenimentele vor avea loc la Cluj-Napoca, Iași, București și Sofia, fiind organizate cu sprijinul universităților agricole din aceste orașe.

În acest context ne face o deosebită plăcere ca în numele Ambasadei Olandei la București să vă adresăm invitația de a participa la dezbaterea cu tema

CONTRIBUȚIA ECONOMIEI CIRCULARE

LA DEZVOLTAREA DURABILĂ A SECTORULUI AGRO-ALIMENTAR

eveniment ce va avea loc în 21 Noiembrie 2017, începând cu ora 09:00 (înregistrare participanți), în incinta USAMV Cluj-Napoca, Aula Mihai Șerban.

Evenimentul include prezentarea cadrului politicilor economice olandeze referitoare la economia circulară în sectorul agro-alimentar, tehnologii și proiecte de succes în aceste domenii precum și explorarea potențialului de stabilire a unor parteneriate pentru colaborare bilaterală în cadrul oferit de Uniunea Europeană.

Dedcărcați aici: Invitatie Inspirational Sessions Circular Economy Cluj-Napoca, 21noiembrie 2017  invitația oficială și  RO6.11.2017_Draft Agenda Inspirational Sessions Circular EconomyCluj-Napocaagenda evenimentului.

Prezentările vor fi în limba engleză, traducerea simultană în limba română fiind asigurată de organizatori. Evenimentul nu implică taxe de participare pentru invitați.

 

Pentru informații suplimentare și confirmarea prezenței dvs.la eveniment, nu ezitați să ne contactați la circulareconomy@bdgroup.ro.

Sursa:
Narcisa Dănilă, Consultant, Business Development Group

80, Plantelor Street, Sector 2, Bucharest, RomaniaPhone/Fax: +40-21-317.98.71

E-mail: narcisa.danila@bdgroup.ro

E-mail: office@bdgroup.rowww.bdgroup.ro

Related Posts with Thumbnails