Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitaţie eveniment online de matchmaking e-ENEXPRO, 2-6 noiembrie 2020

A- A A+

Invitaţie eveniment online de matchmaking e-ENEXPRO, 2-6 noiembrie 2020

Camera de Comert si Industrie a României va informeaza cu privire  la  la evenimentul  online de matchmaking e-ENEXPRO.

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR), în colaborare cu Ambasada Republicii Chile în România şi ProChile, vă informează despre desfăşurarea, în perioada 2-6 noiembrie 2020, a evenimentului online de matchmaking e-ENEXPRO. Evenimentul internaţional e-ENEXPRO este dedicat sectoarelor pescuitului şi acvaculturii din Chile şi va reuni exportatorii chilieni de fructe de mare, peşte, precum şi furnizorii de echipamente, sisteme şi tehologii pentru acvacultură.

În cadrul evenimentului vor participa în jur de 100 de companii chiliene cu care se pot organiza întâlniri online B2B. Fiecare întâlnire va dura 20 de minute şi va avea loc în limba engleză. Companiile româneşti trebuie să menţioneze tipurile de produse de care sunt interesate, iar Ambasada Chile în România cu ajutorul ProChile vor organiza personalizat întâlnirile cu companiile chiliene.

Regăsiţi pliantul e-ENEXPRO care conţine tipurile de produse exportate de companiile chiliene, tuturor membrilor din judeţ. Participarea la eveniment este gratuită. Termenul limită pentru înregistrare este 24 octombrie 2020.

Descărcati aici:  

Pentru deta Pent Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri vă rugăm să vă adresaţi doamnei Daniela Ganea, Cancelar-Ambasada Chile în România, email: dganea@chile.ro, tel.: 021-3127239 sau doamnei Oana Alexe, Consilier, Direcţia Relaţii Externe-CCIR, email: oana.alexe@ccir.ro.

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Direcţia Relaţii Interne si ICC Romania
CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 00 93
Fax: 021 319 00 92
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro
www.ccir.ro

Related Posts with Thumbnails