Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație Forumul On-line de Afaceri România – Republica Kazahstan

A- A A+

 Invitație Forumul On-line de Afaceri România – Republica Kazahstan

Camera de Comerț și Industrie a României transmite invitatia referitoare la Forumul de afaceri on-line România – Republica Kazahstan, din data de 30 martie 2021.

Evenimentul este organizat de CCIR, CCI Prahova in colaborare cu Ambasada Republicii Kazahstan la Bucuresti, pe platforma electronică Webex.  

Termenul limită de înregistrare este 28 martie 2021.

Evenimentul se va desfășura online, prin intermediul platformei electronice WEBEX, începând cu orele 11:00 (orele 10.30 înregistrare). Ulterior, persoanele înregistrate (prin intermediul formularelor de participare) vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail, precum și instrucțiunile de  conectare.

Forumul are ca principal obiectiv promovarea schimburilor comerciale între România și Republica Kazahstan și de aceea va cuprinde o sesiune de “match-making” între companiile participante din cele două țări, sub forma unor paneluri distincte, în funcție de domeniul de activitate.

Evenimentul se va concentra pe următoarele sectoare: industrie și construcții (petrol si gaze, mașini, utilaje, echipamente electrice și mecanice, textile, industria mobilei), agricultură (echipamente agricole, creșterea animalelor, cultivarea cerealelor, produse alimentare), comerț general și servicii (activități comerciale, consultanță, proiectare și IT).

Participarea la Forum este gratuită.

Înregistrare:

Deschidere:11 martie 2021

Închidere: 28 martie 2021

Înscrierile se vor efectua completând formularul on-line disponibil mai jos:

Formular on-line

Agenda preliminară a evenimentului este disponibilă aici:

Agendă
Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să vă adresați doamnei Diana Popescu, Consilier, Biroul de Relații Bilaterale, email: diana.popescu@ccir.ro, tel +40374474360.

Descărcați aici:

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a României
CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.ro; www.snia.ro; www.tnf.ro

Related Posts with Thumbnails