Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație Gală de Iarnă a Centrului de Excelență în Comerț Exterior, 5 decembrie 2019 

A- A A+

Invitație Gală de Iarnă a Centrului de Excelență în Comerț Exterior, 5 decembrie 2019 

Această Gală de Iarnă este dedicată producătorilor și mediului de afaceri românesc și cuprinde recunoașterea unor exportatori români de marcă, precum și a unor susținători declarați ai internaționalizării companiilor românești. Gala este prilejul pentru acordarea distincțiilor de Ambasador Onorific al Comerțului Exterior Românesc unor antreprenori cu care ne mândrim pe plan internațional și pentru înmânarea a 5 premii destinate activităților de internaționalizare acordate de către Centrul de Excelență în Comerț Exterior.

Descărcați aici: Conceptul evenimentului Concept paper_ComertExterior_Gala_5Dec2019

Evenimentul va avea loc Joi, 5 decembrie, de la ora 18, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București (Palatul ASE, Piața Romană, nr.6, parter).

Cum numărul de locuri este limitat, ne permitem să vă rugăm să confirmați ferm cât mai curând, dar cel târziu până marți, 3 decembrie, ca răspuns la acest email, la office@comertexterior.ase.ro sau la unul din numerele  de telefon:  0040 728768636 (conf.dr. Roxana Voicu-Dorobanțu), 0040 730 953 674 (Andrei Simion)  .

Sursa:

Centrul de Excelență în Comerț Exterior București

 

Related Posts with Thumbnails