Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

INVITATIE – Generare idei de proiecte inovatoare in domeniul AGROALIMENTAR

A- A A+

INVITATIE – Generare idei de proiecte inovatoare in domeniul AGROALIMENTAR

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest va invita la ATELIERUL DE GENERARE A IDEILOR DE PROIECTE INOVATOARE (proces de descoperire antreprenoriala) in domeniul AGROALIMENTAR.
Evenimentul se va desfasura conform agendei atasate si va avea loc la:

sediul Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest, Calea Dorobantilor nr. 3, Cladirea II, Sala de sedinte de la parter, CLUJ-NAPOCA

in data de

6 FEBRUARIE 2017
In cadrul evenimentului se va pune accent pe facilitarea cooperarii intre reprezentantii mediului de afaceri, ai sferei de CDI, ai administratiei publice si ai organizatiilor non-guvernamentale interesati de dezvoltarea acestui domeniu in Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest. Colaborarea se va materializa prin generarea si dezvoltarea unor idei de proiecte inovatoare.

Ideile de proiecte viabile vor fi integrate in designul Strategiei de  Specializare Inteligenta a Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, fiind utilizate in scopul identificarii unor activitati de nisa in acest domeniu. Ulterior aceste proiecte vor putea fi promovate pentru a obtine finantare din diferite surse (europene, nationale, private).

Astfel, este important ca participantii sa vina la acest eveniment cu propuneri de idei de proiecte inovatoare.

La eveniment sunt asteptati sa participe:

–          reprezentanti ai mediului de afaceri, ai mediului academic,  ai entitatilor de inovare si transfer tehnologic, ai institutelor de  cercetare-dezvoltare care activeaza in acest domeniu,
–          reprezentanti din domeniile TIC,  eficienta energetica/energii regenerabile in scopul crearii unor proiecte inovatoare  trans-sectoriale,
–          reprezentanti ai administratiei publice si ai societatii civile,
–          alte  persoane interesate sa contribuie la dezvoltarea de procese si produse noi in domeniu.

Descărcați aici: Agenda_Agro-food_final

Locurile la acest eveniment sunt limitate, astfel va rugam sa va inscrieti pana la data de 27 ianuarie 2017 completand formularul de inregistrare online accesibil aici:  https://goo.gl/forms/9QuVJwzNiUkDpOIw1.

In speranta ca veti putea da curs invitatiei noastre, va stam la  dispozitie cu detalii suplimentare (e-mail: petra.szavics@nord-vest.ro, telefon: 0744777665 sau  oana.stanculescu@nord-vest.ro, telefon: 0758777154).

Sursa:

Echipa de Management a Strategiei de Specializare Inteligenta

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest

Tel: +40 264 431 550
Fax: +40 264 439 222
www.transilvanianord.ro
www.nord-vest.ro

Related Posts with Thumbnails