Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

INVITATIE intâlniri de afaceri în Taiwan – oferire subvenţie

A- A A+

INVITAŢIE intâlniri de afaceri în Taiwan – oferire subvenţie

Biroul Taiwan Trade Center Bucuresti transmite invitaţia la o serie de intâlniri de afaceri in vederea promovării achiziţilor din Taiwan. Acest evenimente va vor oferi mai multe oportunitati de colaborare cu furnizori taiwanezi.

Firmele cu o cifra de afaceri de peste 5 milioane USD, pot beneficia de decontarea integrala a biletului de avion, clasa economic pe ruta directa Bucuresti -Taipei – retur, cazare pentru 3 nopti, la hotel de 4 stele pentru un reprezentant al firmei.

Intalnirile de afaceri vor fi organizate in perioada aprilie – noiembrie 2015 in Taipei, in functie de disponiblitatea de a va deplasa in Taiwan cu conditia de a fi in afara perioadelor expozitiilor organizate de TAITRA (www.taiwantradeshows.com.tw).

Evenimentele din Taiwan organizate de TAITRA conecteaza firmele participante cu furnizorii de varf din Taiwan. TAITRA va organiza pentru dumneavoastra intalniri bilaterale de afaceri cu potentiali furnizori taiwanezi, conform intereselor firmei dvs.

Aceasta subventie se acorda firmelor care nu au beneficiat de nicio subventie TAITRA si nu colaboreaza cu furnizori din Taiwan.

Descărcaţi aici: Procedura pentru firmele care vor beneficia de subventie TAITRA

Pentru inregistrare va rugam sa completati formularul de înregistrare  Formular înregistrare si sa contactati Taiwan Trade Center, Bucuresti, persoana contact: Catalina Butincu. tel. 021 3119971/2/3, fax: 3119974, e-mail: romania1@taitra.org.tw


Related Posts with Thumbnails