Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație la expoziția ,,Fabricat în Moldova”

A- A A+

Invitație la expoziția ,,Fabricat în Moldova”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova vă invită să participați la cea de-a XV-a ediție a Evenimentutui Național ,FABRICAT MOLDOVA, care se va desfășura în perioada 3-7 februarie 20l6,la CEI ,,Moldexpo” ,str. Ghioceilor nr. l.

Expozitria nalionaă ,,Fabricat în Moldova” este patronată de Guvernul Republicii Moldova,nfiind cea mai mare și prestigioasă expoziție din țară, care reflectă principalele realizări ale economiei nalionale.

La ceremonia oficiala de inaugurare a evenimentului, pe 3 februarie, vor participa conducerea țării, reprezentanți ai administrației publice centrale și locale,, corpul diplomatic acreditat in Republica Moldova, delegații de la Camere de Comerț și Industrie din străinătate, oameni de afaceri de peste hotare.

Programul adilional al manifestării prevede organizarea conferințelor, seminarelor, meselor rotunde cu teme actuale ce țin de promovarea mărfurilor și serviciilor autohtone in contextual Acordului de asociere și Acordului de comerț liber aprofundat și cuprinzător cu Uniunea Europeană, precum și prezentări de intreprinderi, concursuri, degustări de produse.

Pentru confirmare și informații suplimentare, persoana de contact din partea Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova este dna. Carolina Chiper, organizator târguri și expoziții, tel. /fax. + 373 22 710 725, e-mail : carolina. chiper@chamber. md.

Data limită pentru confirmarea participării este până la 20 decembrie 2015.

Sursa:

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova

Republica Moldova, MD-2004, Chişinău, str. Ştefan cel Mare, 151
tel: + 373 22 / 22 15 52
fax: + 373 22 / 23 44 25
e-mail: camera@chamber.md

Related Posts with Thumbnails