Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație la forumul internațional „Rolul României în asigurarea securității energetice a Europei”, 17 noiembrie 2022

A- A A+

Forum internațional „Rolul României în asigurarea securității energetice a Europei”

17 noiembrie

banner securitatea1 (1)

Camera de Comerț și Industrie a României în parteneriat cu EY România și Asociația Producătorilor de Energie Electrică (HENRO) organizează forumul internațional intitulat „Rolul României în asigurarea securității energetice a Europei”, care va avea loc în data de 17 noiembrie 2022, la CCIR Business Center, Sala Aurel Ghibuțiu.

Preocupările actuale legate de securitatea energetică a Uniunii Europene pun în prim plan eforturile naționale și europene pentru asigurarea de energie sigură, accesibilă și sustenabilă, atât prin diversificarea furnizorilor de gaze naturale și a surselor/ producătorilor de energie electrică, cât și prin utilizarea tehnologiilor de ultimă generație și implementarea soluțiilor de eficiență energică.

Prin intermediul acestui eveniment, ne propunem să abordăm, într-o manieră pragmatică și științifică, problema securității energetice din perspectiva României, scopul final fiind de a identifica soluții concrete care, ulterior, să fie înaintate decidenților români.

Vă invităm să confirmați participarea dumneavoastră prin completarea formularului de înscriere online, până la data de 15 noiembrie a.c: Formular de inregistrare Agenda preliminara

Taxa de participare, în valoare de 100 Euro + TVA, va putea fi achitată prin intermediul platformei PayU sau prin transfer bancar. Al doilea participant din cadrul aceleeași companii/instituții va beneficia de o reducere, taxa fiind de 60 Euro + TVA.

Pentru mai multe detalii vă invit să o contactați pe doamna Oana Alexe, Consilier, Biroul Organizații Europene și Internaționale, tel. +40374474391; e-mail oana.alexe@ccir.ro sau pe doamna Sabina Strîmbovschi, Șef Birou Organizații Europene și Internaționale, tel: +40 374 474 357, e-mail: sabina.strimbovschi@ccir.ro.

Surse:

Camera de Comert si Industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania


CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2, sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56

Related Posts with Thumbnails