Invitație la inaugurarea hub-ului Google “Atelierului Digital pentru Programatori”, Cluj, 18 iunie, 10:00


Invitație la inaugurarea hub-ului Google “Atelierului Digital pentru Programatori”, Cluj, 18 iunie, 10:00

Google România are deosebita plăcere să vă invite la evenimentul de inaugurare al noului hub Google Atelierul Digital pentru programatori din Cluj, precum și la o discuție cu tema: “Competențe digitale. Noi oportunități pentru studenți și IMM-uri”. În cadrul acestei întâlniri vom discuta metode de colaborare pentru crearea de oportunități economice pentru studenți și IMM-uri prin dezvoltarea competențelor digitale. Evenimentul din Cluj va avea loc în data de 18 iunie 2018, între orele 10:00 – 12:00, în noul hub Atelierul Digital pentru Programatori (Universitatea Tehnică Cluj-Napoca-Centrul De Eco-Management, Cal. Dorobanților nr. 71-73, Cluj-Napoca, Cluj, România).

Google a lansat în România în 2016 Atelierul Digital, parte a programului internațional Grow with Google, prin care și-a propus să dezvolte competențele digitale ale studenților, pentru a-i ajuta să își găsească mai ușor un loc de muncă, precum și ale IMM-urilor, pentru a le ajuta să își crească afacerea cu ajutorul mediului online.

În 2018, la 2 ani de la lansarea proiectului, Atelierul Digital va ajunge la un număr de 100,000 de studenți și IMM-uri instruiți în cadrul programului. Cu această ocazie sunt organizate o serie de întâlniri în orașele în care există hub-uri Google în colaborare cu universitățile partenere: București, Timișoara, Cluj Napoca, Constanța și Iași. Aceste hub-uri sunt spații în care companiile locale primesc consultanță gratuită pentru a-și dezvolta afacerea prin online, iar studenții beneficiază de cursuri în online marketing.

Prezența la eveniment vă rugăm să confirmați  printr-un răspuns la acest email până în data de 15 iunie 2018. În speranța că agenda vă va permite participarea, vă asigurăm de întreagă noastră considerație.


Sursa:

Cristina Melnic