Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație la înscriere E.ON Energy Globe Award 2017

A- A A+

Invitație la înscriere E.ON Energy Globe Award 2017 

Camera de Comert, Industrie și Agricultură Mureș transmite invitatia pentru inscrierea in competitia E.ON Energy Globe Award România,

Poţi fi chiar tu marele câştigător al competiţiei E.ON Energy Globe Award România!

Dacă ai un proiect  sau o idee  inovatoare în domeniul eficienţei energetice sau protejării mediului înconjurător, nu sta deoparte, intră în concurs!  Poţi face asta începând cu 1 mai, modalitatea de înscriere fiind simplă şi rapidă: trebuie doar să intri pe portalul  www.energyglobe.ro şi să completezi un formular! Unul dintre premiile valoroase ale competiţiei sau chiar Marele Premiu poate fi al tău!

Competiţia din România a ajuns la a doua ediţie şi este deschisă tuturor persoanelor fizice sau persoanelor juridice: fie că vorbim de societăţi comerciale, instituţii ştiinţifice şi cercetare, organizaţii de stat sau neguvernamentale, şcoli, universităţi, municipalităţi sau comune.

 

Termenul limită de înscriere a proiectelor este 31 mai, urmând ca acestea să fie selectate şi evaluate de către un juriu independent, format din specialişti de renume din ţară şi din străinătate.

Premierea celor mai bune proiecte şi idei va avea loc în luna octombrie la Bucureşti, marele câştigător urmând să reprezinte România la etapa internaţională a Energy Globe Award.

La prima ediţie a E.ON Energy Globe

Descărcați aici: Invitatie inscriere EEGA 2107

 

 

Sursa:

CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE A JUDETULUI MURES

540026  TIRGU -MURES, Str. Primariei nr. 1
Tel: 0265-269218, Fax: 0265-269219
E-mail: office@cciams.ro

www.cciams.ro

Related Posts with Thumbnails