Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație la Seminarul „Stadiul privind legislația din domeniul silvic și asigurarea resurselor de masă lemnoasă pentru producătorii de mobilă”

A- A A+

Invitație la Seminarul „Stadiul privind legislația din domeniul silvic și asigurarea resurselor de masă lemnoasă pentru producătorii de mobilă”

Camera de Comerţ şi Industrie a României organizeaza Seminarul „Stadiul privind legislația din domeniul silvic și asigurarea resurselor de masă lemnoasă pentru producătorii de mobilă”, care va avea loc in data de 14 septembrie 2016, incepand cu ora 13,00, in Centrul de Presă, din cadrul Complexului Expozitional Romexpo, după deschiderea oficiala a BIFE – SIM.

Va adresam rugamintea de a regasi anexat, programul preliminar al seminarului, cat si formularul de participare, si de a disemina informatia in randul mediului de afaceri judetean.

Totodata, va rugam sa aveti amabilitatea de a transmite confirmarile de participare in scris, pe adresa de e-mail: george.cotiga@ccir.ro, pana la 12 septembrie 2016.

 

Descărcaţi aici: Programul preliminar al seminarului Program preliminar seminar BIFE-SIM și FORMULAR PARTICIPARE seminar BIFE-SIM formularul de participare.

 

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Biroul Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56
www.ccir.ro

Related Posts with Thumbnails