Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitatie Lansarea serviciului cameral Chamber Trust

A- A A+

Invitatie Lansarea serviciului cameral Chamber Trust

Camera de Comert si Industrie a Romaniei ar placerea de a va face cunoscuta oportunitatea participarii la lansarea serviciului cameral Chamber Trust, in cadrul unui eveniment la care va lua parte George Fischer, Directorul World Chamber Network si Directorul Retelelor si Parteneriatelor Internationala din cadrul CCI-Ile-de-France.

Intalnirea va ave aloc joi, 25 iunie 2015, incepand cu ora 10.00, la CCIR Business Center, Amfiteatrul Albastru, mezanin, intrarea E.

In cadrul evenimentului vor fi abordate subiecte referitoare la comertul international, punand accent pe instrumentele moderne de promovare furnizate companiilor de camere de comert din toata lumea, in vederea facilitarii accesului pe pietele internationale.

Mai multe detalii referitoare la acest sericiu puteti gasi pe portalul oficial al World Chamber Network, http://chambertrust.worldchambers.com.

Descărcaţi aici: Invitatie CCIJ_lansare serviciu cameral ChamberTrust

Agenda – ChamberTrust

Confirmaţi  participarea dumneavoastra nu mai tarziu de marti, 23 iunie 2015, or 18.00, prin transmiterea unui e-mail la adresele adrian.marica@ccir.ro si dapap@ccir.ro.

Pentru mai multe detalii, persoana de contact din cadrul CCIR este domnul Adrian Marica, Biroul Analiza si Politici, telefon: 0374474381; e-mail: adrian.marica@ccir.ro.

Sursa:

Camera de Comerţ şi Industrie a României

Departamentul Relaţii cu Membri
CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 10
Fax: 021 319 01 50
www.ccir.ro;

Related Posts with Thumbnails