Invitaţie Misiune economică dedicată Eficienței Energetice în Construcții


Invitaţie Misiune economică dedicată Eficienței Energetice în Construcții

Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri – FNTM prezintă invitația de participare a managerilor din domeniul construcțiilor și al eficienței energetice, la misiunea economică „Tehnologii și procese moderne de construcții pentru eficiența energetică a clădirilor”, derulată în perioada 5 – 10 iunie 2016, în Bavaria.

Fundaţia Naţională a Tinerilor Manageri (FNTM) şi partenerul german TUM-Tech organizează această delegaţie cu scopul de a promova cooperarea economică româno-germană.

BAYERN INTERNATIONAL
Delegația face parte din Programul „Bayern-Fit for Partnership” susținut de Ministerul de Stat pentru Economie, Infrastructură, Transport și Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.

În cadrul misiunii economice vor fi organizate vizite și întâlniri cu peste 15 companii bavareze axate pe producerea și utilizarea eficientă a energiei, construcția, modernizarea, monitorizarea și optimizarea clădirilor: furnizori de instalații și echipamente pentru creșterea eficienței energetice, energie solară, sisteme de management al energiei, tehnologii pentru optimizare energetică, protecția mediului, producători de produse de iluminat, analiza și controlul energiei din industria construcțiilor din Bavaria.

Componența delegației române va fi formată din 14 persoane de conducere din companii din industria construcțiilor, dezvoltatori imobiliari, companii de eficiență energetică și autorități publice.

Înscrierea la misiunea economică se realizează prin transmiterea Formularului de aplicare către info@fntm.ro, până la 10 martie 2016.
Programul orientativ al delegaţiei şi Chestionarul de aplicare se pot descărca de pe website-ul Fntm.ro.

Taxa de participare la misiunea economică include toate serviciile necesare delegaţiei: transport București – München dus – întors prin compania aeriană Tarom, masă și cazare în regim single, taxă zilnică solicitată de Ministerul Economiei din Bavaria, vizite la companii și organizare de mese rotunde cu întreprinzători germani, transport cu autocarul pe teritoriul Bavariei, servicii de traducere și asigurare de sănătate în Germania, oferite la un cost total de 2300 RON.
Pentru detalii, vă rugăm să ne contactaţi la 0728.170.600, Manager proiect Laura Popa.

Evaluarea aplicațiilor se realizează de Ministerul pentru Economie din landul Bavaria, care va selecta cei 14 participanți care vor reprezenta țara noastră.

În ultimii 10 ani, FNTM și partenerii săi germani au organizat peste 15 misiuni economice în Bavaria, pe care le puteți consulta AICI.

Sursa:

Fundația Națională a Tinerilor Manageri -FNTM

Email: info@fntm.ro
Website: www.fntm.ro
Adresa:  Strada Dumbrava Roșie 2, București