Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație Online – Workshop la IEAS 2016

A- A A+

Invitație Online – Workshop la IEAS 2016

O data pe an, in luna Septembrie, specialistii au ocazia sa vada la Palatul Parlamentului noutatile din industria de echipamente electrice si automatizari. De 12 ani oamenii vin la IEAS sa isi intalneasca colegii, clientii, partenerii de afaceri si sa petreaca timp de calitate intr-un cadru deosebit.

DKEXPO

IEAS este sigurul eveniment care aduna in acelasi loc, timp de 4 zile, principalele companii de profil din Romania, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor publice si agenti economici din toate ramurile industriei. Editia din acest an pune accentul pe tehnnologiile inovative din domeniul energetic, pe produsele menite sa eficientizeze activitatile industriale si pe cele ce reduc consumul de energie. Tehnologia inovativa a devenit punctul de interes major in cadrul evenimentului IEAS, anul acesta fiind tot mai multe produse si servicii de ultima generatie prezente in standurile expozantilor.

Editia a XII-a a IEAS are alaturi 3 parteneri importanti prin companiile: EATON Electric, PHOENIX Contact si SCHNEIDER Electric. 

Industria este intr-o continua miscare si dezvoltare, iar acest lucru se vede cel mai bine la IEAS, un eveniment dinamic, business to business ce a ajuns la editia cu numarul 12.

In septembrie, la IEAS, se va organiza Sarbatoarea Electricienilor unde se vor reuni peste 500 de electricieni pentru a participa la tombole, expozitii dedicate si prezentari. De asemenea vor avea loc si workshop-urile IEAS, sesiuni interactive de scurta durata ce aduc in prim plan tehnologiie inovative. 

Pentru a va inscrie prezentarile dvs. in cadrul Workshop-ului IEAS aveti la dispozitie formularul atasat.  Prezentarile se vor tine in prima zi a evenimentului, 20 Septembrie 2016.

Descărcați aici: Formular Workshop IEAS 2016

Incepand cu luna August aveti la dispozitie si invitatia online din site-ul nostru: http://www.ieas.ro/invitatie-online/

Accesul la IEAS 2016 este liber si se face dinspre Calea 13 Septembrie, intrarea E1 / B3 in Palatul Parlamentului.

Programul de vizitare: 20 – 22 Septembrie: 10:00 – 18:00 / 23 Septembrie: 10:00 – 16:00

Informatii suplimentare: Dk Expo: 021 231 27 36 / 021 231 91 84 / www.ieas.ro

 

 

Sursa:

Dk Expo
Telefon / Fax: 021 231 27 36 / 021 231 91 84
E-mail: office@dk-expo.ro
Web: www.ieas.ro / Like us on Facebook: www.facebook.com/IEAS.Event

Related Posts with Thumbnails