Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

INVITAȚIE sesiuni business-to-business România–China 

A- A A+

INVITAȚIE sesiuni business-to-business România–China 

 

În perioada 27-31 iulie 2020, Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) în parteneriat cu Zhejiang Asia International Exhibition Co. și Camera de Comerț și Industrie România-China, va organiza in mediul on-line o serie de sesiuni business-to-business România–China dedicate sectorului textilelor și confecțiilor.

Evenimentul se va desfășura prin intermediul platformei electronice ZOOM, zilnic, sub formă de discuții B2B zilnice, începând cu orele 10:00 (orele 09.30 înregistrare).

Sesiunile au ca principal obiectiv facilitarea și dezvoltarea contactelor de afaceri între companii românești din industria textilă și furnizori chinezi de metraje, țesături și accesorii specifice acestui sector.

Întâlnirile se vor realiza în spații virtuale individualizate în intervale de timp prestabilite.

Având convingerea că evenimentul prezintă interes pentru compania dumneavoastră, atât pentru perspectiva identificării unor furnizori de materie primă din China cât și pentru posibilitatea dezvoltării unor parteneriate de afaceri, vă invităm să confirmați participarea dumneavoastră prin completarea formularului de înscriere online.

Înregistreaza-te

Lista și descrierea companiilor chinezești se poate regăsi în Formularul de înscriere online și prestabilire a întâlnirilor virtuale.

Participarea la seminar este gratuită.

Înregistrare:
Data Deschidere: 16 iulie 2020
Data Închidere: 23 iulie 2020

Ulterior înregistrării (prin intermediul formularelor de participare) participanții vor primi acces printr-un link transmis pe e-mail împreună cu instrucțiunile de conectare.

Agenda

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați Ștefan Voinea, Director Adjunct, Direcția de Relații Externe, tel.: +40374 474 409, e-mail: stefan.voinea@ccir.ro.

 

CCIR recunoaste importanta datelor dumneavoastra personale si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata informatiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in cuprinsul Termenilor Conditiilor.

 

 

Sursa:

Camera de Comerţ şi Industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,

sector 3, Bucureşti, România
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro

Related Posts with Thumbnails