Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitație webinar – EUROPA GLOBALĂ: Proiecte finanțate de UE care sprijină afacerile să privească dincolo de UE și să se internaționalizeze, 17 martie 2022

A- A A+

Invitație webinar – EUROPA GLOBALĂ: Proiecte finanțate de UE care sprijină afacerile să privească dincolo de UE și să se internaționalizeze, 17 martie 2022

EUROCHAMBRES în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României au plăcerea de a vă invita la webinarul Europa Globală, co-finanțat de Latin America IP SME Helpdesk și EU SME Centre (China).  
Evenimentul se va desfășura online, în data de 17 martie 2022, la ora 11:00, ora locală (București) și își propune să sprijine IMM-urile și organizațiile de sprijinire a mediului de afaceri din Uniunea Europeană (UE), pentru a se extinde pe piețele globale.
În cadrul acestui webinar, veți avea posibilitatea să aflați cum puteți beneficia de servicii gratuite, eficiente și utile, finanțate de UE, care să vă accelereze procesul de internaționalizare pe piețe importante, precum America Latină, China, India, Turcia și alte țări din Europa de est. Nu în ultimul rând, vor fi prezentate proiecte relevante finanțate de Comisia Europeană, care sprijină afacerile europene să acceseze piețe din afara spațiului comunitar.  
Indiferent dacă exportați bunuri și servicii pe alte piețe sau efectuați transferuri de tehnologie, vă invităm să vă alaturați acestui eveniment online și să aflați care sunt oportunitățile și instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă internaționaliza organizația sau afacerea.   Participarea la eveniment este gratuită, însă înregistrarea este obligatorie.
Formular de înscriere on-line Evenimentul se va desfășura doar în limba engleză.
Agenda eveniment
Informații suplimentare: Sabina Strîmbovschi, Șef Birou  Organizații Europene și Internaționale, e-mail sabina.strimbovschi@ccir.ro, tel.: 0374 474 357.  

Sursa:

Camera de Comert si Industrie a României

Directia Relatii Interne si ICC Romania

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2, sector 3, Bucureşti,
Tel.: +4021 319 18 85
Fax: +4021 319 01 56
www.ccir.rowww.snia.rowww.tnf.ro

Related Posts with Thumbnails