Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Invitatie- Webinar „Importanta interactiunii dintre economia circulara și energie” 23 Septembrie 2020

A- A A+


Invitatie- Webinar „Importanta interactiunii dintre economia circulara și energie” 23 Septembrie 2020Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis vă invita să participați la Webinarul “Importanța interacțiunii dintre economia circulara și energie „, care se va desfășura în format digital, în data de 23 Septembrie 2020.
Evenimentul este organizat de catre  Camera de Comerț, Industrie si Agricultura Timis in cadrul Proiectului „Western Balkan Circular and Climate Innovation Beacons”, in colaborare cu partenerii de proiect : Wuppertal Institute of Climate, Environment and Energy, Germania, Cleantech Bulgaria, Chamber of Commerce and Industry of Serbia,  Athena Research And Innovation Center In Information, Communication And Knowledge Technologies  si Cirekon, Serbia.
 
Scopul principal al acestui webinar este acela de a promova cooperarea și de a defini principiile Economiei Circulare in corelatie cu implementarea solutiilor energetice cu emisii scazute de dioxid de carbon.
 
De asemenea, se urmărește creșterea competențelor și capacității forței de muncă locale pentru viitoare implementări sistemice ale economiei circulare. Ca rezulatat al acestei activitati, 20 de experti (10 din Romania si 10 din Serbia) vor beneficia de un program de instruire in cadrul caruia va avea loc transferul proceselor si cadrelor  testate si functionale in Europa de Vest  precum si remodelarea lor pentru a se integra in contextul Balcanic.
 Participarea la eveniment este gratuită, însă accesul se va face în baza e-mail-ului de confirmare pe care îl veți primi după efectuarea înregistrării online.
 
Accesați aici link-ul pentru detalii suplimentare si înregistrare .
 
Evenimentul se va desfășura în limba engleză.
Termenul limită pentru înregistrare este 22 Septembrie.
 
Puteti viziona evenimentul anterior  accesand  link-ul:
Understanding the Circular Economy at system level for business development
Persoana de contact:
Les Adriana ,Manager proiect
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, C.C.I.A.T.
Piata Victoriei, Nr. 3, Timisoara, Romania
e-mail: ladriana@cciat.ro
Mob: 0724022254

Sursa:

Imagine

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este CCIA-TIMIS-596x1024.jpg
Related Posts with Thumbnails