Flash Feed Scroll Reader

Kaspersky Lab ţinteşte în acest an creşterea cotei pe piaţa securităţii IT din România la 30%

A- A A+
Kaspersky Lab ţinteşte în acest an creşterea cotei pe piaţa securităţii IT din România la 30%

Kaspersky Lab România, reprezentanţa locală a producătorului rus de soluţii de securitate informatică, vizează în acest an creşterea cotei de piaţă pe sectorul securităţii IT din România până la 30%, faţă de circa 20% anul trecut, a declarat miercuri pentru NewsIn directorul general Teodor Cimpoeşu.

„În acest sens, ne bazăm pe o creştere a vânzărilor pe segmentul de business, dar şi pe cel de consumer, care este în creştere din 2008”, a precizat directorul general al Kaspersky Lab România şi Bulgaria, Teodor Cimpoeşu.

Principalii competitori ai Kaspersky Lab sunt BitDefender, Symantec şi ESET.

Kaspersky Lab a lansat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, cele mai noi versiuni ale principalelor sale produse pentru utilizatorii individuali, Kaspersky Internet Security 2011 şi Kaspersky Anti-Virus 2011. Aceste două produse oferă protecţie proactivă în timp real prin monitorizarea constantă a sistemului, pentru a detecta orice potenţiale ameninţări şi pentru a preveni orice activităţi distructive.

Potrivit reprezentanţilor companiei, ambele produse au în componenţă sisteme de protecţie proactivă contra noilor ameninţări, încă necunoscute. Acestea se bazează pe scanarea constantă pentru a detecta orice simptome de ameninţare, modulele fiind actualizabile, adică în eventualitatea apariţiei de noi ameninţări, soluţiile vor fi actualizate fără a fi nevoie de o reinstalare completă.

„Prin lansarea noilor versiuni 2011, am reuşit îmbunătăţirea unui produs deja extraordinar, aducând utilizatorilor noi funcţionalităţi pentru a le proteja calculatorul”, a declarat CEO-ul Kaspersky Lab, Eugene Kaspersky.

Kaspersky Internet Security 2011 şi Kaspersky Anti-Virus 2011 protejează utilizatorii în timpul navigării online, izolează orice resurse Internet potenţial periculoase şi oferă un mediu de lucru digital curat şi fără ameninţări. Noile produse sunt totodată perfect compatibile cu versiunile pe 32 de biţi ale sistemelor de operare Microsoft.

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Kaspersky Lab oferă sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam.

Sursa: NewsIn

Foto: http://stiri-it.com

Related Posts with Thumbnails