Lansare TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI, NAUTIC EXPO, EXPO SPORT SI AGREMENT si TMA 2016


Ne face placere sa va informam ca Romexpo va organiza, in perioada 25 — 28 februarie 2016 urmatoarele evenimente:

• TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI – editia de primavara

• ROMANIAN NAUTIC EXPO – Expozitie internationala de ambarcatiuni de agrement, sportive si de pescuit, echipamente si accesorii

• EXPO SPORT SI AGREMENT – Expozitie de articole sportive, echipamente si accesorii

• TMA – Festival de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare

Prin organizarea editiilor 2016 ale manifestarilor TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI, ROMANIAN NAUTIC EXPO, EXPO SPORT SI AGREMENT si TMA, Romexpo isi propune sa creeze cadrul propice dialogului de business, sa sprijine si sa promoveze mediul de afaceri din Romania, sustinand astfel companiile si politicile de dezvoltare ale acestora.
Editia de primavara a TARGULUI DE TURISM AL ROMANIEI se va organiza in parteneriat cu Camerele de Corned si Industrie teritoriale, ANAT- Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania — partener strategic, FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, OPTBR Organizatia Patronala a Turismului Balnear si ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural.
Ca si in anii precedenti, firmele interesate sa participe ca expozant la acest eveniment vor beneficia de aceleasi tarife pentru chirie spatiu interior net neamenajat, ca si firmele membre ANAT in cazul in care fac dovada ca sunt membre ale Camerelor de Corned si Industrie teritoriale, respectiv: 45 euro/mp + TVA (1 latura libera), 46.5 euro/mp + TVA (2 laturi libere), 48 euro/mp + TVA (3 laturi libere) si 49.5 euro/mp + TVA (4 laturi libere).
In 2015, editia de primavara a Targului de Turism al Rornaniei s-a desfasurat in aceeasi perioada cu ROMANIAN NAUTIC EXPO, eveniment dedicat specialistilor din domeniul nautic: producatori, importatori si distribuitori de ambarcatiuni, echipamente si accesorii, institutii publice, cluburi nautice si institutii de invatamant, si EXPO SPORT SI AGREMENT – manifestare ce are ca scop promovarea importantei sportului in randul publicului larg din Romania.
La editiile din 2016, Limp de patru zile, cele trei expozitii alaturi de TMA – festival ce se adreseaza tuturor cabinetelor, centrelor, asociatiilor, fundatiilor si firmelor interesate de medicina altemativa, produse naturiste, terapii spirituale si complementare, vor crea in Pavilioanele Romexpo o atmosfera dedicata atat oamenilor de business din domeniu, cat si publicului larg.
Avand in vedere parteneriatul de succes derulat in anii precedenti intre ROMEXPO S.A. si Camerele de Corned si Industrie teritoriale, va invitam sa ne fiti alaturi si la editiile din 2016 ale Targului de Turism al Romaniei, Romanian Nautic Expo, Expo Sport si Agrement si TMA. Va adresam pe aceasta cale rugamintea de a dispune difuzarea acestor informatii in mediul de afaceri din judetul Dumneavoastra, in vederea participarii firmelor interesate in calitate de expozant sau vizitator la acest eveniment.
Pentru detalii suplimentare va stam cu placere la dispozitie, la datele de contact:
TARGUL DE TURISM AL ROMANIEI si ROMANIAN NAUTIC EXPO

Mihaela PANE – Manager Proiect

Mobil: 0749 275 222; Fax: 021 207.70.70

E-mail: ttr@romexpo.ro; nauticexpo@romexpo.ro; mihaela.pane@romexpo.ro

Web: www.targuldeturism.ro; www.exponautic.ro

EXPO SPORT SI AGREMENT si TMA

Diana Popa – Manager Proiect

Mobil: 0757 065 658 222; Fax: 021 207.70.70

E-mail: exposport@romexpo.ro; tma@romexpo.ro; diana.popa@romexpo.ro

Web: www.exposport.ro; www.tma-expo.ro

 

,