Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Uncategorized

Lansare Volum omagial Liber Amicorum Liviu Pop

A- A A+

IMG_4221

Cu ocazia Adunării Generale a cadrelor didactice ale Facultății de Drept din data de 17 Decembrie, va avea loc lansarea volumului omagial Liber Amicorum Liviu Pop, organizată de Domnul Dan Andrei Popescu.

Evenimentul va avea loc în Aula Magna, de la ora 13.  Invitația este deschisă tuturor profesorilor, indiferent de departament, inclusiv personalului administrativ al Facultății.

Fiecărui cadru didactic îi va fi înmânat câte un exemplar, dacă a contribuit sau nu cu studii la acest volum omagial. De-asemenea, profesorilor contributori din țară sau profesorilor străini care au trimis contribuții, le va fi înmânat câte un exemplar. Un număr de exemplare va fi transmis și partenerilor Facultății de Drept, care, în decursul anilor, au sponsorizat participarea la Hexagon sau la conferințele organizate de facultate, cu mulțumiri Casei de Insolvență Transilvania, Baroului Cluj, Camerei Norarilor Publici Cluj. Mai multe exemplare vor fi depuse la biblioteca Facultății de Drept.

Festivitatea de lansare va avea un caracter festiv, dar deschis în același timp, iar fiecare va putea transmite gândurile și mulțumirile Domnului Profesor.

În cadrul lansării va avea loc și un scurt moment muszical, întreținut de unul dintre cei mai renumiți violonceliști ai țării, cu reputație internațională — de la Orchestra Națională a Radioteleviziunii Române din București.

Vă adresăm respectuoasa rugămite de a veni la ora fixată, sau chiar cu câteva minute mai repede, pentru a nu întârzia debutul festivității.

Imediat după festivitatea de lansare va avea loc o mică gustare la Piramidă, ocazie cu care vom putea ciocni un pahar de vin în cinstea Domnului Profesor.

Nu în cele din urmă, domnul Dan Andrei Popescu ține să mulțumească tuturor celor care au contribuit, fără de care editarea volumului ar fi fost imposibilă și, mai ales, pentru răbdarea de care au dat dovadă.

 

 

                                                                        Eminentiae suae Livio emerito professori Pop,

                                                                                qui nos in omnibus adiuvit et protexit,    

                                                                          propter suam operam atque suum studium

                                                                                                   nostram academiam

                                                                               et iuris civilis doctrinam promovendi

                                                                                             signum gratiae conferimus.

  

                                                                                              Ex imo corde te salutamus!

 

7d5f96b5bf882b8934bd366f1bd6902f

 

Related Posts with Thumbnails