Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Lansarea Târgului de Economie Socială – Clujul Inclusiv!

A- A A+

Lansarea Târgului de Economie Socială – Clujul Inclusiv! 

Asociația „Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala”anunță lansarea Târgului de Economie Socială “Clujul Inclusiv”, in cadrul caruia vor fi expuse spre vanzare produse realizate de persoane din categorii defavorizate.

Targul aduna organizatii si asociatii din Romania a caror activitate principala este integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati, tineri din centre de plasament, persoane din centre de zi ori aflate in inchisoare.

Targul de Economie Sociala “Clujul Inclusiv!”, editia a 3-a se va desfasura in sala Reduta a Muzeului Etnografic al Transilvaniei (str. Memorandumului nr. 21, Cluj-Napoca), de vineri, 30 septembrie, pana sambata, 1 octombrie 2016, in intervalul orar 10.00-18.00. Intrarea este libera!

Deschiderea oficiala va avea loc vineri, 30 septembrie 2016, la ora 12:00.

Reprezentantii a peste 20 de organizatii non-guvernamentale, institutii sau societati economice isi vor expune, confectiona la fata locului si comercializa produsele proprii. Este o ocazie unica sa cunoasteti activitatea acestora, dar si sa cumparati produse hand-made realizate de persoane apartinand grupurilor vulnerabile din Romania.
prois-nv
Cumparand produsele expozantilor veti ajuta copii, tineri si familii apartinand grupurilor vulnerabile sa depaseasca dificultatile prin care trec si veti sprijini dezvoltarea organizatiilor care le ofera sprijin. Veniturile din vanzarea produselor sunt directionate catre cheltuielile din organizatiile expozante si reprezinta o sursa de venit pentru beneficiarii acestora.

Dand share sau like la articolul de promovare de pe pagina PROIS-NV de Facebook – AICI – puteti facilita diseminarea informatiei

Pentru detalii si informatii, va rugam sa contactati Secretariatul PROIS-NV.
Silviu ISPAS | Director executiv
Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala
Secretariatul PROIS-NV
www.prois-nv.rohttps://www.facebook.com/PROISNV

 

Sursa:

PACTUL REGIONAL  PENTRU OCUPARE SI INCLUZIUNE SOCIALA NORD-VEST

secretariat@prois-nv.ro
Tel.: (004) 0264.413.091 | Fax: (004) 0264.413.019
400073 Cluj-Napoca, Str. Fluerasului nr. 3, România

Related Posts with Thumbnails