Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Lansarea unei oferte publice de investiții pentru modernizarea stadionului olimpic din Sarajevo 2018

A- A A+

Lansarea unei oferte publice de investiții pentru modernizarea stadionului olimpic din Sarajevo 2018

Ambasada României Sarajevo vă informează că autoritățile orașului Sarajevo, în speță ale municipalității Centar (unitate administrativă echivalentă sectorului), au lansat oferta publică pentru modernizarea stadionului olimpic „Asim Ferhatovic-Hase” Kosevo din Sarajevo.

Complexul sportiv menționat se întinde pe o suprafață totală de 94 000 m2, dispunând de următoarele facilități:

– stadion de fotbal cu pistă de atletism (capacitate actuală 34500 locuri);

– două terenuri de antrenament;

– pistă de atletism și facilitățile aferente;

– cinci terenuri de tenis;

– zonă de parcare;

– parcele de teren neconstruit.

Lansarea ofertei publice vizează modernizarea complexului sportiv cu păstrarea facilităților existente și menținerea acestora și a terenului în proprietatea municipalității cu scopul de a realiza:

– modernizarea la standarde FIFA și UEFA a stadionului „Asim Ferhatovic-Hase”;

– modrnizarea pistei de atletism la standardele impuse de Federația Internațională de Atletism pentru a găzdui competiții sportive de anvergură internațională.

De asemenea, autoritățile menționate intenționează ca, în funcție de condițiile tehnice, să construiască în zonă și alte facilități, precum: hotel, centru comercial, parcare supraetajată, clădiri de serviciu, facilități recreaționale pentru tineri și copii.

Oferta este deschisă pentru 120 de zile începând cu data de 29.12.2017 și poate fi accesată pe următoarele pagini de internet: www.centar.ba, www.fipa.gov.ba. Detalii suplimentare pot fi solicitate la adresa de e-mail: haris.sijaric@centar.ba .

Descărcați aici: Kosevo Stadium, Sarajevo Kosevo_ENG MI 247 din 06.06.2018-   si  lansare ofera publica de investitii (003)  documentația furnizată de autoritățiile bosniace în legătură cu oferta publică de investiții: modernizarea stadionului „Asim Ferhatovic-Hase” Kosevo din Sarajevo.

 

Sursa:

Ambasada României Sarajevo

Related Posts with Thumbnails