Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Licitații internaționale în Kazakhstan

A- A A+

Licitații internaționale  în Kazakhstan

Camera de Comert si Industrie a Romaniei are placerea sa va informeze cu privire la anunturile de licitatii internationale care vor avea loc in Kazakhstan,primite prin amabilitatea Biroului de Promovare Comerciala Economica din cadrul Ambasadei Romaniei in R.Kazakhstan.

 

Numele firmei KAZTRANSGAS AIMAK
Adresa Bolashak Business Center, 6th floor, #11 Block, 36th street Astana, Kazakhstan
Telefon +7 7172 558960/ +7 7172 558962
Fax +7 7172 558969
E-mail zh.dzhugunusov@ktg.kz
Pagina web www.ktga.kz
Persoana de contact/functia Dzhugunusov Zhasylan, Deputy Director of the Procurement Department JSC

KazTransGaz

Proiect Modernizarea rețelei regionale de conducte de gaze naturale în provinciile Tobol și Aulyekol (Regiunea Kostanay) din Kazahstan. Proiectul vizează:

a) elaborarea documentației de proiectare executivă (inclusiv obținerea avizelor corespunzătoare și a expertizei oficiale), lucrările de pregătire, furnizarea echipamentelor și materialelor necesare, asigurarea – demontării / instalării / reparării / construcției și lucrărilor de punere în funcțiune prestarea serviciilor conexe, teste prevăzute în contract.

(b) reconstrucția și modernizarea rețelelor de distribuție existente în provinciile Tobol și Aulyekol (Regiunea Kostanay) ale Kazahstanului, care va include modernizarea infrastructurii existente.

Durata de finalizare a contractului este de: 8 luni.

Cantitate Conform anunțului și documentației licitației
Condiții tehnice specifice Cerințele tehnice pentru instalațiile din cadrul contractului și pentru lucrările de construcție, precum și adresele pentru livrările și lucrările de instalare / construcție sunt furnizate în documentele de licitație.

 

Condiții contractuale specifice (legislație locala, etc) Conform documentației licitației
Condiții de livrare/transport Conform documentației licitației
Condiții de plata nespecificata Conform documentației licitației
Propunere de cooperare Cooperarea tehnica vizează dezvoltarea metodologiei de calcul a unui tarif de distribuție a gazelor.
Bonitate firma KazTransGas-Aimak SA este monopol natural de distribuție a gazelor și filială 100% a KazTransGas SA, operatorul național al conductelor de gaze naturale din Kazahstan. Grupul KazTransGas opereaza peste 17.000 km de conducte de gaze de transport, 40 000 km de liniile de distribuție, 31 de stații de compresoare, 3 depozite subterane de gaze. Grupul are peste 10.000 de angajați.

Proiect finanțat parțial de EBRD – vezi: http://www.ebrd.com/work-with-us/procurement/p-pn-171006b.html

 

Date suplimentare Dzhugunusov Zhasylan
Relații suplimentare si sprijin la BPCE BPCE Astana                                                                                  data  16.10.2017

astana@dce.gov.ro / tel. +7 7172 79 06 01

Relatii suplimentare cu privire la cererea mentionata, pot fi obtinute de la : BPCE Astana  , astana@dce.gov.ro / tel. +7 7172 79 06 01 .

Sursa:

Biroul Comunicare cu Membri
Departamentul Relaţii cu Membri

Camerade Comert si Industrie a României

CCIR Business Center, B-dul Octavian Goga nr. 2,
sector 3, Bucureşti, România
Tel.: 021 319 01 59
Fax: 021 319 01 56
www.ccir.ro

Related Posts with Thumbnails