LLC Ekonia Ukraine


LLC Ekonia Ukraine

Prezentare o exploatație ucraineană pentru producția de piure pentru bebeluși/cookies/apă.
Războiul le-a făcut să se îndrepts mai repede spre piaţa europeană. Se caută orice opțiune de cooperare.
  Ekonia este un producător și furnizor lider din Ucraina de hrană pentru copii și apă potabilă. În Ucraina, furnizează aproape întregul portofoliu de produse alimentare pentru copii sub renumitele mărci comerciale „Malyatko” și „Akvulya” tuturor lanțurilor de retail internaționale și naționale, suntem prezenți în peste 50 de mii de puncte de vânzare cu amănuntul din toate regiunile Ucrainei. Producția noastră este certificată conform celor mai înalte standarde de calitate ISO 9001, ISO 2200, HACCP. Compania își exportă cu succes produsele în Belgia, Irak, Polonia, Moldova etc. Producția firmei este singura întreprindere din Ucraina care este certificată pentru aprovizionarea cu apă a trupelor NATO.
În mod constant extind geografia prezenței firmei și vă invită să deveniți partenerul EcoKia! Portofoliul de produse include:
Alimente pentru bebelusi – piureuri, sucuri, cereale, fursecuri, apa speciala pentru bebelusi in diverse ambalaje si cu gusturi diferite. Se acordă o atenție deosebită calității produselor deoarece sunt destinate copiilor încă din primele zile de viață, astfel că toate produsele nu conțin OMG-uri, coloranți, arome artificiale etc.
O gamă largă de apă potabilă în diverse forme și volume de sticle de la 0,33 la 6 litri. Se produce si apa speciala iodata, care contine o parte din aportul zilnic de iod, dar nu are miros, gust, culoare de iod si poate fi consumata in cantitati nelimitate.
   Când intră pe piață, se ghidează după principiile parteneriatului pe termen lung și reciproc avantajos, așa că sunt întotdeauna gata să-și sprijine partenerii în cooperare.
Așteaptă cu răspunsul celor interesați cât mai curând și începutul cooperării cu Ekonia.

Mai jos veți găsi prezentarea

LLC Ekonia Ukraine

https://www.econia.com.ua/en/

Sursa:

PhD Daria Kolezhuk, e-mail: Daria Kolezhuk <dariakolezhuk@gmail.com>

+421 919020794