MARBLE 2018 / Marmura 2018 – Târg internaţional destinat pietrei şi tehnologiilor naturale


MARBLE 2018 / Marmura 2018 – Târg internaţional destinat pietrei şi tehnologiilor naturale

 

Târgul İzmir, afiliat Municipiului Metropolitan İzmir, suntem consideraţi principalul organizator de târguri comerciale având cel mai nou complex expoziţional din Turcia. Beneficiind de 20 de ani de experienţă în organizarea expoziţiilor comerciale internaţionale, Fair Izmir organizează peste 35 de expoziţii anual, în Izmir, Turcia. Pentru a afla mai multe despre compania noastră, puteţi vizita site-ul www.izmirfair.com.tr.

Ne face o deosebită plăcere să vă informăm că cea de-a 24-a ediţie a “Târgului internaţional de piatră şi tehnologii naturale” va avea loc în perioada 28-31 martie 2018, o dată cu ceremonia de deschidere a târgului Izmir.

MARMURA 2018, eveniment de top dedicat produselor din piatră naturală din Turcia, va reuni sub cupola noului centru expoziţional Fair İzmir profesionişti renumiţi din sectoarele construcţii, design interior şi subcontractare din întreaga regiune.

În fiecare an, târgul asigură un cadru important de întâlnire pentru stabilirea contactelor de afaceri între producătorii turci şi străini şi companii din întreaga lume, renumite pentru tehnologia şi calitatea produselor.

MARMURA 2017 a atras 50.218 de vizitatori din 104 ţări oferind oportunităţi nelimitate de profit pe piaţă, fiind un loc de întâlnire al celor mai importanţi cumpărători la nivel mondial.

La eveniment au participat 1109 companii din 30 de ţări, inclusiv Belgia, Brazilia, Germania, Polonia, China, Egipt, Danemarca, Franţa, Hong Kong, India, Iran, Irlanda, Italia, Japonia.

Câteva ţări au fost reprezentate sub pavilioane naţionale la nivel de stat, Iran, India, China şi Italia. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi http://marble.izfas.com.tr/post

Programul Hosted Buyer/Cumpărător găzduit este destinat tuturor celor care importă deja pietre naturale şi echipamente din Turcia.

Se vor organiza şi întâlniri bilaterale, pentru a optimiza dimensiunea şi calitatea afacerilor în cadrul Târgului MARMURA, care va fi organizat pentru a 24-a oară. Există un număr limitat de oferte exclusive pentru profesioniştii sectorului. Aplicaţi din timp pentru programul dedicat cumpărătorilor găzduiţi şi veţi beneficia de oferta gratuită de cazare la hotel.

Dorim să găzduim delegaţii din România în cadrul Programului nostru destinat  cumpărătorilor găzduiţi.

 

 

Sursa:

GENÇER HEPBENLİ

Manager de vânzări şi marketing

T: +90 (232) 497 12 91  GSM: +90 (531) 250 64 47

E: gencer.hepbenli@izmirfair.com.tr