Masa Rotundă „Locul produselor pentru construcții intr-o economie circulară”


 

Masa Rotundă „Locul produselor pentru construcții intr-o economie circulară”

 

Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania va invita vineri, 16 octombrie, între orele 13:30 – 15:15, la masa rotunda cu tema „Locul produselor pentru constructii intr-o economie circulara”, ce se va desfasura in cadrul Forumului pentru Inovare, la ROMEXPO, Pavilionul C2, Bdul Mărăști, nr. 65-67, București.

In perioada 14-17 octombrie, in paralel cu acest FORUM, vor avea loc Targul International TIB, Salonul Cercetarii, Targul Inventika, targul FABRICAT IN ROMANIA, TRANSLOGISTICA, EXPOENERGIE si RAILF-ROMCONTROLA – Targul de Automatizari & Instrumentatie si Echipamente de Laborator.

Descărcați aici INVITATIE ECONOMIA CIRCULARA_1

Agenda – Forum 2015

Pentru a intra in posesia invitatiei de specialist, care va permite accesul la Panelul organizat de APMCR, dar si la toate expozitiile din cadrul ROMEXPO, va rugam sa ne confirmati participarea pana luni, 12 octombrie. 

Atasat regasiti invitatia si programul Panelului „Locul produselor pentru constructii intr-o economie circulara”, moderat de presedintele APMCR, Claudiu Georgescu, precum si programul complet al Forumului pentru Inovare.

Relații suplimentare puteți obține:

Anca Vandici

Specialist PR

Tel: 0725.576.330

E-mail: office@apmcr.org

 

Sursa:

Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania