Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

MECMA: Pedersen&Partners va fi consultantul pentru selecţia managerilor pentru companiile de stat

A- A A+
MECMA: Pedersen&Partners va fi consultantul pentru selecţia managerilor pentru companiile de stat

Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA) a anunţat luni că Pedersen&Partners va asista instituţia în procesul de selectare a viitorilor manageri profesionişti pentru companiile cu capital majoritar de stat.

„Comisia de evaluare din cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, a stabilit, azi (luni, n.r.), că oferta companiei Pedersen&Partners are cel mai mare punctaj şi a fost declarată câştigătoare a procedurii de selectare a consultantului care va asista ministerul în procesul de selectare a viitorilor manageri profesionişti pentru companiile cu capital majoritar de stat”, se arată într-un comunicat al MECMA.

Contractul va fi semnat după expirarea termenului legal de soluţionare a contestaţiilor.

Pentru stabilirea consultantului MECMA în procesul de implementare a managementului profesionist, comisia de evaluare a analizat ofertele tehnice şi financiare ale operatorilor economici: SC Agenţia de Servicii Profesionale SRL, SC Pedersen & Partners Consulting SRL şi Asocierea George Butunoiu Group SRL & SCA Biriş Goran.

Ministerul a primit cinci oferte pentru serviciile de consultanţă, dar numai trei au fost validate de către comisia de evaluare.

Consultantul va întocmi caietele de sarcini ce vor sta la baza licitaţiilor pentru desemnarea firmelor de recrutare a viitorilor manageri, pentru fiecare dintre cele cinci companii: SC Hidroelectrica SA, SC Oltchim SA, Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO), Electrica Furnizare şi Compania Naţională Romarm SA.

Consultantul va selecta, împreună cu reprezentanţii ministerului, informaţiile economice care sunt necesare firmelor de recrutare pentru selecţia managerilor. De asemenea, consultantul va stabili elementele esenţiale care trebuie urmărite în interviurile finale.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails