Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Medical & Pharma Football Cup Editia a X-a!

A- A A+

Medical & Pharma Football Cup Editia a X-a!

Supunem atenției posibilitatea participării Dvs. cu echipa de fotbal a companiei dumneavoastra la cel mai mare eveniment sportiv din Romania, dedicat companiilor din domeniul Medical si Farmaceutic, – Medical & Pharma Football Cup editia a X-a.

Competitia se va desfasura in Bucuresti in data de 14-15 Octombrie, pe durata unui singur weekend. In cadrul evenimentului sunt invitate sa participe toate companiile ce activeaza in domeniul Medical si Farmaceutic. Devenita deja o competitie de traditie in randul companiilor de profil, Medical&Pharma Football Cup a reusit sa adune la startul competitiei, pe parucursul celor 10 ani (2 dintre acestia evenimentul a fost supendat) 38 de companii din topul societatilor din domeniul Medical si Farmaceutic. Mare parte dintre aceste companii isi aduc la startul competitiei angajati din intreaga tara, oferindu-le astfel un Team Building Sportiv extrem de compeititiv.

Descarca prezentarea evenimentului aici.

Participantii in cadrul Medical & Pharma Football Cup au dreptul de a participa la competiile internationale organizate de Federatia Europeana de Sport pentru Companii. Jocurile Europene pentru Companii – ATENA – din vara anului 2024 vor aduna la start aproximativ 5000 de participanti din peste 1000 de companii.

In cazul in care doriti sa participati va rugam sa ne solicitati formularul de inscriere.

ATENTIE!!! Pentru a evita situatiile de la editiile anterioare, cand mai multe echipe nu au mai reusit sa participe din cauza faptului ca locurile in competitie erau epuizate, va recomandam sa ne comunicati intentia de participare pentru a putea rezerva companiei dumnevoastra un loc in cadrul evenimentului! 

Sursa: Medical & Pharma

Email: contact@medicalpharmacup.ro
Web:  www.medicalpharmacup.ro

Related Posts with Thumbnails