Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Metro organizează un târg dedicat soluţiilor pentru amenajarea biroului

A- A A+
Metro organizează un târg dedicat soluţiilor pentru amenajarea biroului

În perioada 22 septembrie-2 noiembrie 2011, în toate magazinele METRO Cash & Carry din ţară se desfăşoară ediţia a doua a „Târgului de Birou METRO 2011”.

În cadrul acestui eveniment, METRO România propune soluţii complete pentru amenajarea şi utilarea completă şi profesionistă a tuturor spaţiilor de birouri şi a spaţiilor auxiliare aferente sediului companiei. De asemenea, catalogul special lansat deodată cu deschiderea Târgului vine cu noutăţi absolute în oferta METRO: noi sortimente de mobilier de birou şi echipamente IT. De altfel, vor avea loc şi demonstraţii ale furnizorilor, care vor prezenta avantajele soluţiilor oferite, pentru o muncă de birou plăcută şi eficientă.

Importanţa mare a acestor târguri constă în faptul că ele îi apropie pe furnizori şi pe clienţi de noi, demonstrând că METRO poate răspunde tuturor cerinţelor unui birou, indiferent de mărimea acestuia. Succesul primei ediţii ne-a făcut să extindem Târgul de Birou la nivelul întregii reţele de distribuţie METRO Cash & Carry, pentru a ne asigura că toţi clienţii noştri vor avea ocazia să îl viziteze”, precizează Marc Carena, Director Management Clienţi METRO Cash & Carry România, potrivit comunicatului de presă METRO.

Related Posts with Thumbnails