Flash Feed Scroll Reader

Clasificat | Economic - Financiar

Ministerul Economiei alocă peste 12,6 milioane lei pentru achiziţia unui sistem informatic

A- A A+
Ministerul Economiei alocă peste 12,6 milioane lei pentru achiziţia unui sistem informatic

Ministerul Economiei alocă 12,69 milioane lei, fără TVA, pentru achiziţia unui sistem informatic, contractul urmând să fie încheiat pe o perioadă de 14 luni, potrivit unui anunţ de participare publicat pe site-ul guvernamental de licitaţii publice.

Astfel, Ministerul Economiei va achiziţiona servere, computere de birou, pachete software şi sisteme informatice, precum şi diverse servicii de dezvoltare de software şi sisteme informatice.

Potrivit informaţiilor publicate în caietul de sarcini, problema semnificativă cu care se confruntă Ministerul Economiei este cea a colectării şi transmiterii datelor într-un timp foarte scurt între diferitele departamente ale instituţiei, respectiv procesarea şi agregarea acestora şi a celor primite de la entităţile din portofoliul ministerului, de la operatorii economici şi cetăţeni.

„Prin urmare tehnologiile noi, emergente, sunt absolut necesare pentru generarea unui mediu mai flexibil, care sa mărească capacităţile IT din sectorul public, facilitând totodată raportarea şi transferul de date”, se menţionează în document.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este15 februarie 2012, ora 11:00. Proiectul este cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice.

Ofertanţii trebuie să facă dovada că au înregistrat o cifră de afaceri medie anuală de cel puţin 19,5 milioane lei pe ultimii trei ani financiari, respectiv 2008, 2009 şi 2010.

Sursa: NewsIn

Related Posts with Thumbnails