Ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri va participa la un forum de discuţii, organizat de CCI Cluj. Vezi cum te poţi înscrie la întâlnire


Ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri, Lucian Isar, vine la Cluj să se consulte cu reprezentanţii antreprenoriatului local. Întâlnirea se va desfăsura vineri, 1 iunie, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) Cluj, sala „Clubul Oamenilor de Afaceri” şi va începe de la ora 16.

La eveniment sunt invitaţi să participe oameni de afaceri clujeni, acţiunea anunţată având forma unui dialog deschis între ministrul delegat şi antreprenori.

Delegaţii companiilor, care vor fi prezenţi la eveniment, pot sugera soluţii pentru problemele cu care se confruntă şi pot înainta propuneri pentru stimularea

activităţilor economice.

La rândul său, Lucian Isar va expune măsurile pe care le consideră necesare spre a fi adoptate în vederea revitalizării antreprenoriatului românesc în actualul context economic.

Prin organizarea acestei întâlniri, conducerea CCI Cluj speră să determine antrenarea unor instrumente ce pot duce la creşterea forţei economice a judeţului Cluj şi a implicării oamenilor de afaceri locali în politica economică naţională.

Înscrierea firmelor, prin desemnarea unei personae cu rol de decizie în organizaţie, se poate face prin completarea şi  transmiterea talonului de mai jos la următoarele date de contact: fax 0364-730991 sau e-mail horea@ccicj.ro, până pe 31 mai, ora 11.00.

Firma/Organizaţie________________________________________________  Tel__________________________

Fax ______________ E-mail _____________________Obiect de activitate____________________________

Membru al CCICJ____DA_____NU

Confirmăm participarea la prezentare a d-lui/dnei_________________________________________________